Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2018 18:38 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: 2 op 2 voor Vandenberk

Onze landgenoot Jens Vandenberk is uitstekend begonnen aan het internationale concours in Opglabbeek! Nadat hij op het middaguur al winnaar werd van de rubriek voor 7-jarige paarden was hij vanmiddag ook de beste in de openingsrubriek van de CSI2*. In de Prijs Emmers Horse Shop, een Tabel A 2 fasen Special over een hoogte van 1m30, finisht Vandenberk met de 9-jarige Espresso (Andiamo Z) in 37.46 seconden en boekte zo zijn 2de overwinning van de dag.

 

Huisamazone Sofia Westborg had haar Falko Von Rocherath (Nonstop) ook goed aan het springen en reed in 41.68 sec naar de tweede plaats. Hessel Hoekstra volgde op de derde plaats. Hij kwam met Eldorado aan de meet in 42.19 sec en bleef zo nipt zijn landgenote Lisa Bongers voor. Bongers kwam in 42.42 sec aan de eindmeet met Elixer (Zacharov TN). Samuel Hutton vervolledigde de top vijf met Gitta van de Wezelsheihoeve (Heartbreaker). Zij kwamen aan de meet in 42.64 sec.


Ook Camille Gerard (Jedam), Marthe van Gorp (Mellifluous), Dirk Demeersman (Clash II Heldenlaan Z), Odile Gierech (Coup de Coeur), Gudrun Patteet (Sea Coast Kira), Jessica Geurts (Kwintus van de Hazahoeve) en Fabrice Galdini (Ursula de Caumont Z) wisten een dubbel foutloze omloop neer te zetten en zich zo te plaatsen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions