Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/04/2018 20:51 - Jumping

CSI2* Zuidbroek: Polleunis net buiten top 5

Op Europese bodem wordt er dit weekend enkel internationaal gesprongen in het Nederlandse Zuidbroek. In de openingsrubriek over een hoogte van 1.30m was er vanmorgen een klassering voor onze landgenoot Sam Polleunis. Hij reed in de Tabel A rechtstreeks op tijd de 10-jarige Gentleman (Guidam) naar een chronotijd van 61.88 seconden en bezette zo de 6de plaats. De volledige top 5 bleef in eigen land met op kop amazone Maureen Bonder. Zij finishte met haar 9-jarige Come Together 4 (Chap 47) in 57.31 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan Albert Zoer met de 8-jarige Freedom (Larino). Die kwamen aan de meet in 59.73 seconden. De 3de plaats was voor Marriet Smit-Hoekstra en de 9-jarige Luimstra’s Excell (Mr. Blue). Zij kruisten de meet in 60.37 seconden en hielden zo Lysanne Kruisinga nipt van het podium. Die werd 4de met de ook al 9-jarige Elite (Numero Uno) na een finishtijd van 60.48 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor Angelique Hoorn met de 7-jarige Guapa (Cantos).

 

1.35m

 

In de 1.35m rubriek was het dan weer Dries Dekkers die zich in de prijzen wist te rijden. Hij werd 8ste met de 11-jarige Hippos van de Rostal (D’Ukase) nadat hij de klok had stilgezet op 65.34 seconden. Ook in deze rubriek bleef het volledige podium in eigen land. De winst was voor Wiljan Laarakkers met de 14-jarige Codermie Z (Coriano Z). Hij kruiste de meet in 60.76 seconden en gaf zo de concurrentie het nakijken. Met een tijd van 61.40 seconden was de 2de plaats was opnieuw voor Maureen Bonder, die zo kan terugkijken op een geslaagde eerste dag van het concours. In deze rubriek kon ze rekenen op de 12-jarige Havinga’s Barco van der Valckenborg (Darco). De 3de plaats op het podium was voor Rianty Zwart met de 9-jarige Elievia (Cardento VDL) na een finishtijd van 62.00 seconden. De Italiaanse amazone Andrea Calabro bezette dan weer de 4de plaats. Zij klokte met de 11-jarige Toyia D’Osthuy (Gold De Becourt) af in 62.34 seconden en was zo 34 honderdsten van een seconde sneller dan Albert Zoer. Die werd 5de met de 8-jarige Florian (Zirocco Blue VDL). 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   SAM POLLEUNIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions