Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2017 07:12 - Jumping

CSI2* Lier: Thibeau Spits in vorm!

De jonge Thibeau Spits was gisterennamiddag de man in vorm op de Christmas Show in het Azelhof! Hij wist maar liefst 2 achtereenvolgende rubrieken op zijn naam te schrijven! In de 1.20m rubriek rechtstreeks op tijd, de Prijs Protest, was hij de beste met zijn KWPN-gefokte Cleostrade (Ginus). Spits finishte in een snelle 52.80 seconden en was met die tijd ruim anderhalve seconde sneller dan de nummer 2 in de stand. Die eer was weggelegd voor Jean-Christophe De Grande. Die kwam met de met de ook al KWPN-gefokte Dulora (Quaprice Z) aan de meet in 54.54 seconden. En ook de 3de plaats was voor een Belg: Geert Van Den Branden reed zijn BWP-gefokte Lagrisco (Galisco Van Paemel) naar een finishtijd van 54.59 seconden en vervolledigde zo het podium! Net naast het podium viel dan weer Victor Vlerick… Hij kruist met de 7-jarige Krokant Ter Maaighem (Erco Van ‘T Roosakker) de meet in 55.34 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Zweedse amazone Antonia Ulfsdotter. Zij wist met de SF-gefokte Que Du Plaisir (J’ai L’espoir D’elle) de klok stil te zetten op 56.27 seconden. Verder was er nog een 6de plaats voor Maxine Gaelens met Jeandoctro Deceuninck (Indoctro), een 7de plaats voor Charlotte Torfs met Electron Du Houssoit (Ogano Sitte), een 8ste plaats voor Evelyne Putters met Cristainville (Quasimodo), een 9de plaats voor Jens Wuyts met J Pleasure Van De Steenblok (Epleaser Van ’T Heike), een 10de plaats voor Charlotte Torfs met Faradey Du Brio O Vent (Doré Van ’T Zorgvliet) en een 11de plaats voor Bunoit Moeskops met Lola (Nabab de Reve).

 

1.35m

 

In de Prijs R&S Wegenbouw, een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd, was het dus opnieuw Thibeau Spits die met de overwinning ging lopen! Ditmaal stuurde hij de BWP-gefokte Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) naar een finishtijd van 59.04 seconden en zorgde zo voor de 4de Belgische overwinning van de dag! De 2de plaats ging naar de voor Azerbeidzjan rijdende Belg Patrick Mc Entee. Hij klokte met de Zangersheide-gefokte Alice Mury Marais Z (Air Jordan Z) af in 59.45 seconden en kwam zo een kleine halve seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor Niels Bruynseels en de KWPN-gefokte Chief (Unaniem). Ze kruisten de finish in 60.70 seconden en wisten zo de Nederlandse amazone Caroline Poels-Devos voor te blijven… Die bezette met de ook al KWPN-gefokte Escalade (Numero Uno) de 4de plaats na een finishtijd van 62.67 seconden. De top 5 werd vervolledigd door onze landgenoot Tim Van Hal met de Zangersheide-gefokte Uzo Of Greenhill Z (Ustinov). Zij kwamen aan de meet in 64.98 seconden. Andere Belgen die zich wisten te klasseren waren op de 7de plaats Sven Van Dijck met Caressetie (Douglas), op de 10de plaats Catherine Van Roosbroeck met Ines (Diego Van De Padenborre) en op de 12de plaats Walter Lelie met Evitason Van ’T Paradijs (Figo de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions