Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2017 21:00 - Jumping

CSI5* Londen: Olivier Philippaerts op negen

Tweeëntwintig combinaties sprongen deze voormiddag mee in ‘The Father Christmas Stakes’ in Londen. Deze accumulator over een hoogte van 1m45 kende 8 foutloze combinaties. John Whitaker (foto met Crumley) wist daarbij de winst in eigen huis te houden. Hij zette met Leen O.L. (Berlin) de klok stil in 42.27 sec. Ook William Funnell deed een goede poging: hij behaalde met Billy Angelo (Tangelo van de Zuuthoeve) zilver in 43.57 sec. De Noor Geir Gulliksen klikt duidelijk goed met zijn nieuwe aanwinst VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot). Na een overwinning op de eerste dag, werden ze nu derde in 46.98 sec. De Zangersheide gekeurde hengst Comilfo Plus Z (Comme Il Faut) werd vierde in 48.71 sec. Stephex-ruiter Lorenzo de Luca vervolledigde de top vijf met Collinus (Nabab de Reve) in 50.74 sec.

 

Ook Olivier Philippaerts wist zich te plaatsen. Hij sprong met H&M Legend of Love (Landzauber) de één af en werd zo 9de in 57.76 sec. 

 

In de Christmas Masters later op de middag kwamen geen Belgen aan de start. Zeven combinaties deden hun best om de steeds hoger wordende hindernissen te overwinnen maar in de vierde ronde bleef er nog maar 1 combinatie over: Harrie Smolders en Corrada. Smolders was de enige die de vierde ronde wist af te maken en was met de Oklund-merrie ook nog eens foutloos. Ben Maher werd met Winning Good (Winningmood van de Arenberg) tweede. Zij haalden ook de 4de omloop, maar Maher besloot zijn pas 8-jarige paard te sparen en startte niet meer. Laura Renwinck wist als enige vrouw het tot de derde ronde te schoppen. Zo werd zij met Top Dollar VI (Dollar du Murier) beloond met een derde plaats. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions