Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2017 20:21 - Jumping

CSI2* Roosendaal: Dries Dekkers wordt 9de

In het 1m35 van de CSI2* in Roosendaal kwamen 68 combinaties aan de start. Negentien combinaties plaatsten zich voor de barrage maar het was uiteindelijk Lennard de Boer die met de winst ging lopen. Hij kwam met Falanita (Corland) aan de meet in 27.44 sec. Johannes Ehning bezette met Quintana Roo 2 (Quintero) de tweede plaats in 28/17 sec. Albert Zoer werd gisteren nog vierde met Florian (Zirocco Blue), vandaag was hun tijd van 28.36 sec goed voor de derde plaats. Doron Kuipers finishte met Dickyville (Quasimodo Z) als vierde in 28.69 sec en bleef zo net voor Bianca Schoenmakers. Schoenmakers wist met Femke Adina (Bacardi VDL) al twee proeven te winnen, maar moest vandaag met een tijd van 28.86 sec genoegen nemen met de vijfde plaats.

 

Dries Dekkers (foto met D&J Havanna) werd de beste Belg op de 9de plaats. Hij kwam met Victor (Namelus R) aan de meet in 32.72 sec. Ook Jan Vermeiren wist zich te klasseren: hij was met Jappelou-K van ’t Kattenheye (Toulon) de snelste vierfouter in de barrage en eindigde 13de. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions