Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2017 17:43 - Algemeen

TOP AFFICHE VOOR MASTERS - JUMP IN STYLE

TOP AFFICHE VOOR ONZE MASTERS - JUMP IN STYLE FOR LIFE. IEDEREEN WELKOM OP 21 DECEMBER!

 

Minder dan een week geleden, hebben we de organisatie van onze Jump in Style for Life in het leven geroepen.
De reacties zijn hartverwarmend!
Nu al worden er kerstkaarten gemaakt en verkocht door onze leden, koekjes zullen gebakken worden, pannenkoeken/croques, soep, Gluhwein..  

Dankzij de steun van Salus, Eurohorse, en enkele gulle gevers  staat de teller nu al op 1.250 euro!
De inschrijvingen moeten volgende week betaald worden, maar als iedereen komt volgens plan, komt er dan minstens 1.640 euro bij.   Daarboven komt nog de sponsoring in natura van Agora, waardoor je zelf iets kan kopen om je thuis op te fleuren.
En dank aan Ikonic en Marije Grove voor de natura-prijzen voor de Mini-Masters.   Voor de Masters zijn tips voor mooie natura-prijzen bijzonder welkom!    De mini-masters beginnen er aan om 20.30u, gevolgd door de 
masters om 21.30u; tenslotte zijn er de Girl Power Masters, en je kan er telkens een gokje op wagen....  Vanaf 15u zijn er interessante clinics, en zijn we klaar om het publiek te ontvangen zoals het hoort.  


Bij de Masters is de deelname van niemand minder dan Niels Bruynseels enorm hartverwarmend. Niels staat momenteel in de top van de Wereld, woont in Bonheiden, zal één van de toppers zijn tijdens Jumping Mechelen, en is iemand waar we allemaal 200% achter staan.  Dat hij tijd maakt, heeft ook persoonlijke redenen.. Jammer genoeg heeft iedereen wel iemand in de familie die er mee te maken heeft, die rotziekte... Dit zijn de ruiters van de Masters met hun hart op de juiste plaats.
Het feit dat zij willen deelnemen, wordt bijzonder geapprecieerd. Voor hun deelname betaalt Stal Ceulemans hun inleg-geld tbv 500 euro, waarvan 300 euro ten voordele van de actie en 200 euro voor de winnaar.  We willen verder ook de prijswinnaars verwennen met natura-prijzen en niet met lege handen naar huis sturen, maar dat hij/zij iets kan winnen waarmee hij zijn entourage iets kan gunnen.  Evt cadeaubons voor restaurants,... in de buurt zouden heel welkom zijn.. Het feit dat ze nog vlak voor Jumping Mechelen die moeite willen doen, is niet evident..Deelnemers Masters:- minimum leeftijd 16 jaar - start op 1.30m.

Niels Bruynseels
Lander de Bruyn
Thibeau Spits
Marnick Spits
Jeroen De Winter
Matthias Hens
xx
Nick Van Turnhout
Jorik Vervoort
Neal Van der Weghen

 

We hebben nu enkel mannelijk geweld, maar het vakje xx moet toch nog ingevuld worden door een straffe vrouwelijke kandidate... Daar wachten we nog even op!  
 

Na de Masters maken we tijd voor de Girl Power Masters, ouder dan 14 jaar met min.ervaring 1.20m.  Die Girl Power Masters starten op 1.05m.  De kandidates hebben zich al gemeld ondertussen, ook hier is het een top-affiche...
 

Voor de 3 reeksen van de Masters maken we een gok-wedstrijd met 10 euro inleg.   Je kiest wie de winnaar gaat zijn.  De helft van de inzet per reeks gaat naar het goede doel.  De andere helft wordt verdeeld onder diegenen die de juiste gok hebben geplaatst.. Telkens kan er ingezet worden tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.  De winst-sommen moeten ten laatste afgehaald zijn om 22.45u.  Wat niet afgehaald is, gaat mee in de pot voor het goede doel..
 

Na afloop van de 3 Masters-rubrieken, en nadat we de kans hebben gehad om alles te tellen,  gaan we onze totaal opbrengst bekend maken, dit zal rond de klok van 23u zijn.
Iemand die niet aanwezig kan zijn, maar graag zijn/haar bijdrage doet per overschrijving, dat kan via overschrijving op rekening van Groentenjumping VZW op het nummer: BE 36 7330 1837 6981, met mededeling Jump in Style for Life.  
De overschrijvingen mogen toe komen tot 21 december 15u, dan hebben we nog 's avonds up to date info.
 

Mensen die nog graag een fiche hebben voor de belastingen, en een bijdrage willen doen aan hetzelfde doel "Kom op tegen kanker", kunnen ook via deze actie:
Op 6 november 2017 mocht de 12-jarige Cis Ceustermans van het eerste middelbaar van Hagelstein de aftrap geven op KV Mechelen. Een 3 weken later hoorden we hier op de club Groentenjumping dat Cis op 25 november overleden was... Enkele ruitertjes kenden hem van op school. En ik zelf heb jaren met Anke Gooijer, mama van Cis in de klas gezeten in het middelbaar, op dezelfde school. Normaal gezien had de familie gehoopt dat Cis in 2018 zelf nog zijn papa Kris zou kunnen komen aanmoedigen als hij met zijn team zou meerijden in de 1000 km tegen kanker.. Nu zal zijn papa Kris het zonder Cis moeten doen. Diegenen die ons project steunen, daar zijn we abnormaal dankbaar voor. We gaan wel geen fiscale attesten kunnen geven. Wie dit wel belangrijk vindt, die kunnen dan ook via het project van Anke een steentje bijdragen voor hetzelfde doel. Het zou fijn zijn om dan daarop de betaling rechtstreeks te doen, maar het even te melden via kristel@groep-ceulemans.be. Dan kunnen we die bedragen ter informatie op 21 december 's avonds ook mee geven. En zo komen we samen op tegen kanker. Practische info ivm de uit te voeren betaling en het team: Team WTC Schorretrappers, te volgen via deze link: http://www.1000km.be/team/wtc-schorretrappers
Een gift kan je storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" 170 180 054.
Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.
 

Wat we ook nog gaan doen, dat is 10% vroeg-boek korting geven voor de sponsoring die wordt vastgelegd voor Groentenjumping 2018.   5% is vroegboek-korting voor de sponsor zelf, 5% is ten voordele van onze actie. In het geval van toestaan van sponsoring, wordt een factuur opgemaakt, en mag per overschrijving betaald worden, binnen de 14 dagen na factuurdatum.  Graag zo snel mogelijk laten weten, om het practisch af te werken.  Maar graag ten laatste op 21/12/17 rond 21u.   Ook ter plaatse kan dat volgende week nog besproken worden.   Deze 5% willen we dan ook mee tellen in ons eind-totaal, en daarom kunnen we beter alles goed op voorhand toekrijgen. 
Je vindt de brochure in bijlage.   Ook van harte dank aan onze medewerkers en sponsors van de Groentenjumping.  
 

Nog enkele practische zaken voor onze deelnemers:
 

De clinic van Julien De Paepe is volzet. Omdat er teveel vraag was, hebben we nog een extra groep gemaakt voor D pony's/paarden, die kunnen les nemen bij Patrik Spits om 13u.  Als je interesse hebt om les te nemen in een groep van max 5 deelnemers, betaal je 30 euro. Dit gaat ook volledig naar het goede doel. Er zijn nog een tiental plaatsen vrij om deel te nemen aan de Jump in Style rubrieken, de timing is als volgt

13u Clinic met Patrik Spits        
14u Clinic met Julien De Paepe pony's      
15u Clinic met Julien De Paepe paarden      
16u pauze            
  terwijl Jump in Style for Life: max 15 deelnemers    
  hoogte  1,10m  1,20m        
16,30u Clinic met Julien De Paepe pony's kleine maat    
17,30u Clinic met Julien De Paepe pony's grote maat
18u Jump in Style for Life 50cm        
18,15u Jump in Style for Life 60cm        
18,30u Jump in Style for Life 70cm        
18u45 Jump in Style for Life 80cm pony's      
19u Jump in Style for Life 90cm pony's      
19,30u Jump in Style for Life 90cm paarden      
19,45u Jump in Style for Life 1m pony's      
20u Jump in Style for Life 1m  paarden      
20,15u Jump in Style for Life 1,10m paarden      
               
20,30u Mini Masters 5 deelnemers      
21u30u Masters   10 deelnemers      
22,15u Girl Power Masters 5 deelnemers      
               


Verdere acties die op 21 december op touw staan:
Muriel Dens (vast lesgeefster op club Groentenjumping) wil zich engageren en zal een dag gratis les geven.  Haar lessen echt heel goed, en het aanbevelen waard.  Dit zou doorgaan in de binnenpiste van Stal Ceulemans op zaterdag 20 januari 2018.   Je kan volgende week hiervoor inschrijven, en meteen ter plaatse betalen.  Je kan een half uur privé les reserveren voor 25 euro.  Muriel wil zowel in de voormiddag als in de namiddag gratis les geven voor het goede doel, en dat is zo chique!!   Bekijk je agenda, en reserveer volgende week donderdag jouw half uurtje!  


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions