Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2017 16:34 - Jumping

CSIYH1* Lier: Opnieuw winst voor Goffinet!

De 3de dag van de Christmas Show in Lier startte vanmorgen  met de rubrieken voor de jonge paarden. In de Prijs Albam, de ochtendrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden, stond er geen maat op onze landgenoot Thierry Goffinet! Na zijn overwinning van donderdag en zijn 3de plaats van gisteren was hij vandaag opnieuw de beste met de SBS-gefokte Fauve DB (Gitano Van Berkenbroeck – F: Nicole Bouilliart). Goffinet finishte in 36.23 seconden en mag zo terugblikken op een geslaagd internationaal debuut met Fauve DB. Naast de overwinning ging ook de 2de plaats naar Thierry Goffinet, ditmaal met de SBS-gefokte Gray D’Albion DB (Balou Du Rouet – F: Nicole Bouilliart). Hij kruiste met de 5-jarige hengst de meet in 38.07 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan de Britse amazone Leonie Aitkenhead. Die bezette de 3de plaats met Heart-Third (Heartbeat – F: Rita & Hans R. Bonde) na een chronotijd van 40.46 seconden. De 4de plaats bleef opnieuw in eigen land met Kirsten Rombouts en de KWPN-gefokte Gow Gow (Carambole). Rombouts klokte af in 41.31 seconden en was zo 29 honderdsten van een seconde sneller dan Sander Kenis. Die vervolledigde de top 5 met de ook al KWPN-gefokte Glostro (Indoctro). Geoffrey Cobbaut werd nog 7de met Litchi De La Liniere (Filou de Muze – F: Jeroen Lissens), Walter Lelie 8ste met Gino H (Calvino Z – F: S. van der Heijden), Vincent Lambrecht 10de met As Good As Gold (Collado), Jeroen De Winter 11de met Leandro VG (Gitano Van Berckenbroek – F: Alois Van Gorp), Stephanie Vermeulen 13de Mylady Van ’T Meulenhof (Marius Claudius – F: Mariette Van Lombergen) en Niels Bruynseels 14de met Luigi D’Eclipse (Catoki – F: B.V.BA. Schrickx). 
 

7-jarige paarden

 

In de rubriek voor de 7-jarige paarden, de Prijs STX, was de overwinning vanmorgen voor onze landgenoot Jos Verlooy. Hij zette met Karibou Horta (Landor S – F: Wim Van Rossem) de klok stil op 62.95 seconden en wist zo Gilles Thomas voor te blijven. Thomas finishte met de SBS-gefokte Edison van Schuttershof (Darco — F: Kim van Impe) in 64.12 sec en was zo twee honderdsten sneller dan Jorik Vervoort. Vervoort kruiste met de Zangersheide-gefokte Comme One Z (Comme d’Api vd Hacienda Z – F: Horse Trading BV Tops) de meet in 67.02 seconden. Frederik Troschke bezette de vierde plaats met C’est la vie 166 (Check in 2 — F: Siegward Majer). Zij kwamen aan de meet in 64.78 sec en wisten zo Jeroen de Winter voor te blijven. Die finishte met de Zangersheide-gefokte Cleopatra Z (Chacco Blue – F: P. Janssen) in 64.89 seconden en moest dus genoegen nemen met de 5de plaats.

 

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions