Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2017 07:59 - Jumping

CSI2* Lier: Putters snelt naar winst!

In het Azelhof in Lier heeft onze landgenote Evelyne Putters gisterennnamiddag de Prijs Salus op haar naam weten te schrijven. Het ging om een 1.20m rubriek in 2 fasen! Ze finishte in die 2de fase met haar BWP-gefokte Freestyle Van De Withoeve (Concorde) in 29.20 seconden en zorgde zo opnieuw voor een Belgische overwinning! De 2de plaats ging naar Israël met Kai Zeevi en de ook al BWP-gefokte Gitta Van De Wezelseheihoeve (Heartbreaker). Zeevi kwam aan de meet in 30.84 seconden en was zo 90 honderdsten van een seconde sneller dan de jonge Thibeau Spits. Die vervolledigde in deze rubriek het podium met de 10-jarige Cleostrade (Ginus). De 4de plaats was voor Jean-Christophe De Grande, hij klokte met de KWPN-gefokte Dulora (Quaprice Z) af in 31.80 seconden. De 5de plaats tenslotte bleef in eigen huis met Maxime Hazebroek en de BWP-gefokte Jartelle van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck). Zij kwamen aan de meet in 32.25 seconden. Verder was er nog een 9de plaats voor Maheva Arnaud met Ergot Van ’T Zwartwater (Malito De Reve), een 10de plaats voor Thibaut Bollen met JB Ten Dries (Cicero Z Van Paemel), een 11de plaats voor Stephanie Haelterman met Indiana Jones Van Het Krekelhof (Concorde) en een 12de plaats voor Pieter Devos met Jade Van De Bisschop (Ogano Sitte).

 

1.40m

 

In de Prijs Tal Milstein Stables, een 1.40m rubriek in 2 fasen, kwamen onze landgenoten dan weer net tekort… Hier was het de Braziliaan Nando De Miranda die met de overwinning ging lopen! De Miranda zette met de 9-jarige Czarina Jmen (Clavigo Jmen) de klok stil op 28.71 seconden en wist zo 2 Belgen voor te blijven. De 2de plaats was namelijk voor Koen Vereecke en de Zangersheide-gefokte Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), met wie hij in september 3 dagen na elkaar een rubriek wist te winnen in Opglabbeek! Vereecke kruiste de eindmeet in 29.27 en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor Geoffrey Cobbaut. Hij kwam met de SF-gefokte Uomini (Portofino) aan de meet in 31.33 seconden en had zo opnieuw een klassering te pakken. Met een finishtijd van 31.60 seconden was de 4de plaats net als donderdag voor de Duitse amazone Jana Wargers. Wargers kon opnieuw rekenen op de Holsteiner merrie Afrah 4 (Coriano) . De top 5 werd vervolledigd door de Brit David McPherson met zijn 8-jarige Camall (Casall), zij klokten af in 32.27 seconden. Op de 6de plaats zagen we nog Gilles Thomas met Uncas S (Udarco Van Overis), op de 8ste plaats Gudrun Patteet met Sea Coast Just The Music (Tornedo Fcs), op de 9de plaats Kirsten Rombouts met Destenation (Vingino), op de 11de plaats Jorik Vervoort met Belanda (Cristo 5), op de 15de plaats Gilles Detry met Catwalk Harry (Verdi), op de 16de plaats Karel Cox met Gentleman (Couleur Rubin), op de 18de plaats Jos Verlooy met Herald Van’T Ruytershof (Lord Z), op de 19de plaats Jonas Vervoort met Fidji Island, op de 21ste plaats Niels Bruynseels met Chief (Unaniem), op de 22de plaats Brecht Bille met Imperatrice Van De Donkhoeve (Lord Z), op de 23ste plaats Dimme D’Haese met Beijing LS La Silla (Quintero), op de 24ste plaats Wouter Devos met Just Me D (Cicero Z) en op de 25ste plaats Gudrun Patteet met Sea Coast Coco Berlini (Caspar).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions