Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/08/2017 09:05 - Algemeen

Za 16/12: eerste oefennamiddag vrijspringen

Vernieuwd concept finale: exterieurbeoordeling voor beide jaargangen

 

Zaterdag 16 december 2017 vindt in het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen de eerste oefennamiddag plaats van de wedstrijden vrijspringen georganiseerd door het BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen.

 

Online inschrijven voor de eerste oefennamiddag kan door hier te klikken. Via deze link kan u ook het wedstrijdreglement terugvinden.

 

Zowel beide oefennamiddagen (de tweede oefennamiddag vindt plaats op zaterdag 10 februari) als de finalewedstrijd van 4 maart 2018, het Open Kampioenschap Vrijspringen, gaan door in Manege Ranch te Aalter.

 

Nieuw voor de beoordeling op de finale wordt de combinatie vrijspringen en exterieur!

 

De oefennamiddagen én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2016 en 2015) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek. Voor deelname aan de finale hoeft u enkel deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen.

 

Voor meer info kan u uiteraard ook nog altijd mailen naar davy.moreels@skynet.be of u neemt contact op met het nummer 0478 / 58 44 31 (na 18 uur). Zoals voorgaande jaren is inschrijven ter plaatse nog steeds mogelijk (dit enkel voor de oefennamiddagen!). In bijlage vindt u het inschrijvingsformulier met deelnamevoorwaarden.

 

Iedereen is van harte welkom!

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions