Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/05/2017 21:19 - Jumping

Beenbreuk voor Forlap DC

Vorig jaar rond deze tijd liet Wathelet nog weten een mooi kerstcadeau gekregen te hebben, dit jaar was het nieuws helaas van een heel ander kaliber. Wathelet’s vreugde kon niet op toen Forlap DC na twee jaar weer bij hem terug kwam. Forlap’s terugkomst was niet zonder succes: in de wereldbekerfinale in Omaha eindigde het duo de eerste dag 4de en de tweede dag 2de.

Afgelopen maand werden ze dan weer tweede in de CSI5* in Doha! 

 

Beenbreuk

Helaas is aan die sportieve carrière nu een einde gekomen. Terwijl Wathelet deelnam aan de Longines Masters de Paris brak Forlap tijdens het logeren thuis zijn been. Wathelet keerde onmiddellijk terug naar huis om hem zelf naar de kliniek te brengen. Een operatie volgde en het is nu hopen dat de ruin nog pijnvrij van zijn pensioen kan genieten. Wel heeft Wathelet aangegeven dat hij bij alle beslissingen het welzijn als hoogste prioriteit zal behouden.

 

Succes duo

Voordat Forlap DC aan Alexander Onyschenko verkocht werd, was hij met Wathelet al eens Belgisch Kampioen geweest. In La Coruna wonnen ze in 2013 zelfs de CSI5* Grand Prix. De combinatie sprong daarnaast foutloos in vele Nations Cups waaronder die van Gijon, La Baule, Lummen en Linz. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions