Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/04/2017 09:49 - Mennen

Stockholm, wereldbeker: derde plaats voor Edouard Simonet

Edouard Simonet, de stalmenner van Jelle's Home uit Neerpelt, is zondagavond derde geworden in de wereldbekerwedstrijd in Stockholm. Samen met zijn mentor Boyd Exell en wild cardmenner Fredrik Persson wist Simonet zich te kwalificeren voor de winnende ronde die over hetzelfde parcours ging en terug startte vanaf nul.

 

Edouard Simonet ging snel door het parcours, nam wel enige risico’s en wist in de speed box zijn voorpaarden nog net binnen de hindernis te houden. Net als bij Persson vielen er drie ballen en met een verschil van 1 seconde werd Simonet derde, hij ontvangt wel de wereldbekerpunten (7) voor een tweede plaats. Edouard Simonet is bijzonder tevreden over de prestaties van zijn teamleden en zijn paarden waarbij Conversana Poker goed presteerde:"Boyd Exell heeft ons een nieuw paard ter beschikking gesteld en dit team wordt dag na dag beter. Ik kijk met grote verwachting uit naar onze deelname volgend weekend in Geneve."

 

Laatste starter op zondagavond was Boyd Exell, hij hield het hoofd koel en ondanks de vijf strafseconden klokte de wereldkampioen vijftien seconden sneller af.

 

Voor Glenn Geerts (Malle) verliep zijn eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen anders dan verwacht. Als eerste starter van de avond ging Glenn Geerts aanvankelijk vlot en snel door het parcours maar in de laatste rechte lijn naar de voorlaatste kegelpoort was er even een misverstand tussen menner en paarden en gingen kostbare seconden verloren. Glenn kijkt uit naar zijn volgende wereldbeker in Londen Olympia op 15 en 16 december.

 

Uitslagen CAI-W Stockholm 

 

FEI World Cup Ranking

Foto's :
Documenten :
Ranking.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions