Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/04/2017 10:14 - Algemeen

DFVF 10 jaar promotie Belgische fokkerij

Tien jaar geleden startte de vereniging Door Fokkers Voor Fokkers: enkele vrienden hadden als doel de Belgische fokkerij te gaan promoten én met succes! 
Op de hengstenkeuring in 2008 werd voor het eerst de catalogus, vol Belgische merriestammen, aan het grote publiek voorgesteld. Tien jaar geleden al wisten deze mensen dat de Belgische fokkerij perspectieven bood en bij de top van de wereld hoorde.


Dankzij hun catalogus, waarvan jaarlijks meer dan 3000 exemplaren werden verdeeld in binnen- en buitenland, maar ook dankzij de promotour leerden vele mensen de Belgische fokkerij kennen. Zo werd er iedere 2de zaterdag van de maand Juli een open dag georganiseerd, waarbij zowel grote als kleine fokkers in het daglicht werden geplaatst. Al snel toonde ook de DBFS (Dutch Breeders Foundation of Show jumpers) interesse in de Belgische fokkerij. 


Niet alleen de fokkers, ook de sponsors werden regelmatig in de kijker geplaatst: tijdens de voorjaarsreceptie werden bedrijven bezocht en nieuwe connecties gelegd. Daarnaast verleende DFVF ook zijn medewerking aan talloze veilingen, want dat was het doel: de Belgische fokproducten promoten en beter verkopen! 


Zoals bij de topsporters op het hoogtepunt van hun carrière, hebben ook wij nu met ons voltallig bestuur besloten om er een punt achter te zetten. Helaas laten onze beroepsagenda’s het niet toe om zo veel met onze passie bezig te zijn als we zouden willen. Daarom sluiten we af in schoonheid: op een hoogtepunt, dat we dankzij DFVF, maar ook dankzij alle sponsors, vrijwilligers én zeker ook de fokkers hebben bereikt! 

Bedankt en tot ziens,
DFVF
 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions