Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2017 20:16 - Jumping

CSI3* Poznan: Bengtsson en Almeida

In Poznan werd eer vandaag gestart met de Small Round finale. Deze proef over een hoogte van 1m35 kende 42 starters waarvan 21 foutlozen. Winst ging naar de Zweedse grootmeester Rolf-Göran Bengtsson. Met Yajamila (Luc Z) legde hij de barrage af in 23.23 sec en bleef zo Jaroslaw Skrzyczynski voor. Skrzyczynski werd eerder deze week al eens eerste en tweede met Quintella (Sanvaro) en kon daar nu dus nog een tweede plaats aan toevoegen in 23.50 sec. Willem Greve werd met de KWPN-gekeurde hengst Carrera (Larino Cooper) derde in 24.81 sec. Plaats vier was voor Philip Rüping. Hij finishte met Chaceto (Chacco-Blue) in 25.05 sec. De top vijf werd afgesloten door Adrian Schmid met Cascada 38 (Cero). Zij doorkruisten de chrono in 26.02 sec.

 

Christophe Vanderhasselt toonde opnieuw een goede vorm en reed C Nouvelle (Lord Z) naar een 11de plaats in 34.91 sec. 

 

In de Last Chance 1m40, een proef op punten, kwamen nog maar 15 combinaties aan de start. Vijf daarvan behaalden de maximale punten. Winst was daarbij voor de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida. Hij finishte met Hassan van de Wittemoere (Contact van de Heffink) in 44 sec. Pius Schwizer werd met Cortney Cox (Carlo) tweede in 45.44 sec. Derde werd de Roemeen Andrea Herck met Rocadero de Jarsay (Cardero) in 46.10 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions