Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2017 19:45 - Jumping

CSI2* Lichtenvoorde: Ines van den Bosch 3de!

In Lichtenvoorde werd er op deze finaledag gestart met een Speed & Handiness-proef: de Harry’s Horse Prijs. Deze werd verreden over een hoogte van 1m35 en kende 13 starters. Winst was daarbij voor Jurre van Bommel. Hij bracht Edmond (Vegas VDL) aan de finish in 56.70 sec. De Noorse Cathrin Muri bezette de tweede plaats met Gini van het Broekdal. Zij finishte met de Winningmood van de Arenberg-dochter in 59.42 sec. Derde werd Anika Kuhn met Cool Cat (Quinar). Zij finishten in 59.76 sec. 

 

Daarna was het tijd van de Small Tour finale, eveneens over een hoogte van 1m35. Zestig combinaties kwamen aan de start waarbij er 13 de nul op het scorebord hielden. Winst ging daarbij naar Doron Kuipers (foto met Barrichello). Hij eindigde met Etna (Canturano) in 29.22 sec en bleef zo de Italiaan Riccardo Pisani voor. Pisani kon hiervoor vertrouwen op Daddygold (Andiamo) en kwam in 29.37 sec aan de meet. Ines van den Bosch sloot haar concours in stijl af en nam naast 2 overwinningen, een tweede en een vijfde plaats ook nog de derde plaats mee naar huis. Infinity van de Heffinck (Contact van de Heffink) en Van den Bosch finishten in 29.67 sec.  Vierde werd Amber Meijer met Feline HBV (Cantos) in 30.37 sec. Kendra Claricia Brinkop sloot de top vijf af met Dancing Queen Z (Dulf van de Bisschop) in 31.49 sec.

 

Annelies Vorsselmans werd met BCO Shakira HS (Sandro Boy) al eens tiende maar eindigde in deze finale 6de. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions