Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2017 19:28 - Jumping

CSI2* GP: Celine Schoonbroodt wordt 2de!

In de CSI2* Grand Prix van Parijs herhaalden de Belgen het scenario van de 1* Grote Prijs! Ditmaal was het Celine Schoonbroodt-de Azevedo (foto met Zamora) die de tweede plaats op haar naam schreef. Zij werd eerder deze week al 9de met Cheppetta (Cheppeto), en wist nu met haar snelle tijd van 41.73 sec tweede te worden. 

 

Van de 58 deelnemers wisten er 10 foutloos te blijven. De winst was voor Kara Chad en Carona. Zij werd gisteren al 4de met de Untouchable x Silverstone-zoon en wist nu in 40.07 sec met de hoofdprijs naar huis te gaan. Derde werd Vincent Bartin met Caramba du Ruisseau Z (Carambo) in een tijd van 43.96 sec. Ook plaats vier en vijf waren voor Frankrijk. Flore Giraud eindigde vierde na een rustige foutloze omloop met Ulisca du Touney (Watch Mehoy) in 47.71 sec. Olivier Guillon was de snelste met een fout in de barrage. Zijn tijd van 38.83 sec met Vitot du Chateau (Toulon) leverde hem de vijfde plaats op.

 

Ook Rik Hemeryck was met Bretling du Paradis Z (Bamako de Muze) aanwezig in de barrage van deze Grote Prijs. Een balk in een tijd van 41.90 sec verwees hen naar plaats 7. Bertrand Genin sprong opnieuw foutloos maar kreeg met Unenative de Virton (Natif de Virton) een strafpunt tijd aangerekend. Hij werd zo 11de.  Ook Zoe Conter wist zich met Zeta di Sabuci (Kannan) nog als vijftiende te plaatsen na een fout in de basisomloop.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions