Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2017 19:13 - Jumping

CSI1* GP Parijs: Chloe van Hove opnieuw 2de

Vandaag werden er in Parijs enkel Grand Prix’s gesprongen. De dag werd gestart met de CSI1* 1m30 SFAM Grand Prix. Hierin herhaalde Chloe van Hove haar prestatie van vrijdag met Tango MT moeiteloos. Opnieuw sprong ze met de 17-jarige Baloubet du Rouet-zoon een snelle foutloze ronde. Haar tijd van 36.57 sec was goed voor de tweede plaats. De Spaanse Susana Epaillard ging met Qira d’aube (Quidam de Revel) met de overwinning lopen. Zij finishten in 35.96 sec. Derde plaats was voor een Belgisch fokproduct: Furby van de Kranenburg (Flamenco Desemilly) en Jennifer Meylan finishten in 36.77 sec. Meylan (foto met Opportune de Bloye) werd ook nog eens 5de met Manola LS La Silla (Manzanillo LS) in 37.52 sec. Plaats vier was voor thuisland Frankrijk. Tanguy de la Lance finishte met Ulithi du Figuier (Berlin) in 37.33 sec. 

 

In deze Grote Prijs kwamen 33 combinaties aan de start. Veertien combinaties wisten het parcours zonder strafpunten af te leggen. Enkel 6 combinaties wisten het zelfs dubbel foutloos te doen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions