Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2017 23:14 - Fokkerij

Slotdag den Bisschop Embryo Auction

ET Auction heeft al verschillende geslaagde online veilingen achter de rug. Steeds wordt er gezocht naar de beste kwaliteit. ET Auction is niet de zoveelste online veiling, maar zorgt telkens voor iets vernieuwend met hun collectie. 

 

In samenwerking met Stal Den Bisschop worden er van 18 tot 20 november maar liefst 25 uitzonderlijke embryo’s geveild. Deze veilingen lopen af vanaf vanavond (maandag 20/11) om 20u.

 

In de collectie vinden we alle bekende Belgische moederlijnen terug. De gebruikte hengsten zijn Denzel van ’t Meulenhof, Chacoon Blue, Conthargos, Comme d’Api vd Hacienda en Opium JW vd Moerhoeve.

 

Er zitten embryo’s in de collectie die teruggaan op de wereldbekende Qerly Chin stam (Narcotique II van Eric Lamaze) en Usha van ’t Roosakker. Er zullen ook embryo’s geveild worden uit de moeder van Jasmien van den Bisschop (zelfde stam van Kleiner Onkel die EK Aken liep) en de moeder van AD Camille (voormalig toppaard Athina Onassis). Uit de volle zus van Hector van d’Abdijhoeve zit er ook een uitzonderlijke embryo in het aanbod.

 

De bekende merrie Estina van den Bisschop, die zelf op 1m60 niveau loopt, heeft ook een embryo in de collectie zitten. Zij is de volle zus van Dulf van den Bisschop. Verder zitten ook nog de moederlijnen van Tabelle van Sombeke (moeder van Glock’s London, Taran de la Pomme, Golden Hawk, …), wereldkampioen Vigo d’Arsouilles en Action Breaker / Quasimodo van de Molendreef in deze ET Auction.

 

De kopers krijgen bij hun embryo eveneens een embryo- en veulenverzekering aangeboden, deze is inclusief het geboden bedrag.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions