Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2017 16:24 - Jumping

CSI1* Kronenberg: Nadège Janssen op 10

Deze ochtend werd er op de Oostpiste in de Peelbergen gestart met de CSI1* 1m30 Accumulator. In deze proef rechtstreeks op tijd was het Rodrigo Giesteira Almeida die duidelijk een maat te sterk was voor de concurrentie. Met Umea de Blondel (Dollar de la Pierre) finishte hij in 46.03 sec en was zo bijna 3 seconde sneller dan de Duitser Werner Heyne. Werner finishte met All America (All Pleasur) in 48.74 sec en werd zo tweede. Ook plaats 3 en 4 waren voor Duitsland. Heinrich Holtgers reed met Athena d’OR (Made In Semilly) naar een derde plaats in 50.09, terwijl Nisse Lüneburg met Calino 58 (Casall) finishte in 52.88 sec. De top vijf werd vervolledigd door Alexandra Sommerville-Cotton. Zij passeerde met Candela 27 (Canturo) de chrono in 53.08 sec.

Ook de CSI1* Grote Prijs werd over een hoogte van 1m30 verreden. 60 combinaties kwamen aan de start en maar liefst 27 combinaties deden het zonder fouten! Het beloofde dus een spannende barrage te worden waarbij 13 combinaties dubbel foutloos bleven. Uiteindelijk bleef de winst in deze Roelofsen Horse Trucks GP in eigen land: Lars Kersten (foto) was met Dora de Ness (Nabab de Reve) goed voor een tijd van 28.43 sec. Tweede werd de Duitser Christian Kukuk. Hij reed met Botaro (Balou du Rouet) in 28.55 sec en was zo 1 honderste van een seconde sneller dan Louise Saywell met Moneybroom Dancer (Je t’Aime Flamenco). Jillian Terceira finishte met Amarulla (Quasimodo Z) in 28.78 sec en werd zo vierde. Ashlee Harrison was in een tijd van 28.97 sec goed voor de vijfde plaats met Atout des Trambles (Nectar des Forets).

Beste Belgische resultaat kwam van Nadège Janssen. Zij reed met Verfaut d’Helby (Gerfaut d’Helby) foutloos in 30.51 sec en eindigde zo tiende. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions