Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2017 15:52 - Jumping

CSIP: Max Sebrechts 7de in GP Opglabbeek

Bij de pony’s stonden er vandaag 2 proeven op het programma in het Sentower Park: een 1m15 en de 1m25 Grote Prijs.

De ochtend werd gestart met het 1m15. In deze 2 fasen special kwamen 47 deelnemers aan de start, waarvan er 11 dubbel foutloos bleven. Winst ging hierbij naar de Ierse Katie Power met Carrigeen Moores (Moores Clover) in een tijd van 29.11 sec. Tweede werd de Britse Claudia Moore. Zij finishte met Tullineaskey Fear Ideas (Moyglare Samson) in 30.30 sec. De derde plaats was voor Ierland: Ella Quigley finishte met Seamus in 31.02 sec. Claudia Moore eindigde naast haar tweede plaats ook nog eens ex aequo vierde met Shamrock du Site (Welcome Sympatico), de andere vierde plaats was voor Daisy Mckinlay met Spot the Go JO.

Beste Belgische resultaat was voor Ylona Thijs. Zij finishte met Kantje’s Ellard in 33 sec en was zo goed voor de 8ste plaats. 

 

In de Ashford Farm 1m25 Grote Prijs kwamen er nog 34 combinaties aan de start. Ook hier toonde Engeland en Ierland zich van hun beste kant: de Britse Faye Sutton won goud na een foutloze omloop met Robe Ruadh (Lissatava Bobby) in 38.28 sec. Zowel plaats twee als drie gingen naar Ierland. Ruairi Aylward finishte met Coppenagh Oliver Twist in 39.63 sec en won zilver, terwijl Tom Wachman met Flintstone B (Kings Master) in 39.70 sec goed was voor het brons. De Nederlandse Lily Engelsman was de laatste dubbel foutloze en werd in 47.32 sec vierde met Blackwoodland Rock (I love you Melody). De top vijf werd vervolledigd door Thania Jordan Jones: zij behaalde met Jumper 4 strafpunten in de barrage in 38.33 sec.

Max Sebrechts kreeg helaas één strafpuntje tijd aangerekend en werd zo 7de én beste Belg met Kilmullen Olympic Cruise (Olympic Lux) (foto)


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions