Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2017 15:27 - Jumping

CSIJ Grand Prix voor Emilie Conter!

Voor de Junioren stond vandaag enkel de 1m40 Grote Prijs Ashford Farm op de planning in het Sentower Park. 44 deelnemers kwamen aan de start, 11 wisten er het parcours foutloos af te leggen. Hierbij was België goed vertegenwoordigd met maar liefst 7 combinaties. Uiteindelijk was het Emilie Conter die met Viva (Corrado I) aan het langste eind trok: zij finishte foutloos in een tijd van 31.22 sec en kon daarmee de Brit Oliver Fletcher voorblijven. Oliver finishte met Disckoboy D.N. (Douglas VDL) in een tijd van 31.63 sec. Derde werd de Nederlandse Pam Nieuwenhuis. Zij reed met haar Vendorlux V (Lux) in een tijd van 33.69 sec door de chrono. Vierde plaats ging naar Claire Putters. Gisteren was ze met Fa Belle van Sombeke (Querlybet Hero) nog goed voor de zevende plaats, vandaag was haar chronotijd van 34.45 sec goed voor de vierde plaats. De top vijf werd vervolledigd door de Deense Clara Hallundbaek met HH Best Buy (Baloubet du Rouet). Zij was de laatste dubbel foutloze in een tijd van 36.12 sec.


Allersnelste in deze barrage was Alexander Housen. Hij reed met Lorelei van het Waterschoot Z (Lord Z) in een tijd van 30.38 sec maar kreeg helaas een fout waardoor hij tevreden moest zijn met de 6de plaats. Ook Kobe Hendrix wist het nog sneller te doen dan Emilie Conter: hij finishte met Galoubet Fravanca (Caretino) in een tijd van 30.61 sec maar kreeg ook een fout. Marthe Heusdens was met een fout en een tijd van 31.83 sec goed voor de 8ste plaats met Best Mix Elien (Escuro). Thibault Philippaerts en Isolina van Dorperheide (Winningmood van de Arenberg) eindigden 10de, Simon Morssinkhof en Perigrosso (Perigueux) finishen 11de.

Maartje Verberckmoes klasseert zich nog als 12de met Guidam’s Willow The Second (Willow) na een tijdfout. Ook Tim Prouvé en Caro Baerts lieten alle balken liggen maar kregen een tijdsfout met respectievelijk Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes) en Hero van Heiste (Flipper d’Elle). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions