Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/11/2017 23:36 - Jumping

CSI5* Stuttgart: Opnieuw winst voor Blum!!

De Duitse amazone Simone Blum is aan een uit-ste-kend concours bezig in het Duitse Stuttgart! Nadat ze gisterenavond met haar DSP Alice (Askari) al de 1.50m Speed and Handiness rubriek won heeft ze daarnet ook de Mercedes German Master op haar naam geschreven! 7 van de 12 deelnemers wisten zich te plaatsen voor de barrage en daarin stond er weer geen maat op de Duitse amazone. Ze finishte in 33.64 seconden en was zo ruim anderhalve seconde sneller dan de Zweed Henrik von Eckermann met zijn BWP-gefokte Cantinero (Cento). Die moest dus tevreden zijn met de 2de stek maar werd wel op de hielen gezeten door Marcus Ehning  met de 11-jarige Cristy (Canturo). De 4de plaats was voor de Franse topamazone Pénélope Leprevost. Ze reed de 9-jarige Urano de Cartigny (Diamant de Semilly) naar een chronotijd van 36.90 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan de Nederlander Jur Vrieling die met Quality FZ (Quintender) de laatste foutloze combinatie in de barrage was. Ook Belgisch Kampioen Nicola Philippaerts haalde de barrage met H&M Zilverstar T (Berlin), maar kreeg hierin 3 springfouten en moest zo tevreden zijn met de 7de plaats.

 

1.50m

 

Eerder op de avond wist de Nederlander Jur Vrieling al de 1.50m rubriek te winnen! Hij zette met de 10-jarige Zypern III (Casall ASK) de klok stil op 58.98 seconden en liet zo de concurrentie achter zich. De 2de plaats was, net als gisteren tijdens de openingsrubriek, voor de Duitser Michael Jung en zijn fischerSolution (Carthino Z). Jung finishte in 59.22 seconden en wist zo maar nipt de Brit Robert Whitaker met zijn Catwalk IV (Colman) voor te blijven. Whitaker kwam namelijk aan de meet in 59.24 seconden. De 4de plaats bleef opnieuw in Duitsland met Maurice Tebbel en de 10-jarige Chaccos’ Son (Chacco-Blue). Het duo kruiste de meet in 59.31 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan hun landgenoot Marcus Ehning die met de 14-jarige Pret A Tout (Hiram Chambertin) de top 5 vervolledigde. Nicola Philippaerts wist het ook foutloos te houden met Chilli WIlli (Casall ASK), maar zijn tijd van 64.26 seconden was net niet goed genoeg voor een klassering.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions