Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2017 22:43 - Jumping

Jumping Antwerpen wordt Waregem Horse Week

Na 9 succesvolle jaren in Antwerpen trekt de organisatie van Deutsche Bank Jumping Antwerpen naar Waregem. De beslissing werd in samenspraak met de stad Antwerpen genomen omdat er geen geschikte toplocatie aan de Schelde gevonden werd. Er wordt de volgende jaren immers gewerkt aan zowel de Scheldekaaien als de Droogdokken.

 

Daarom beslisten de organisatoren van Deutsche Bank Jumping Antwerpen om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de “Europese hoofdstad van het paard”, Waregem. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe project gestart. De "Waregem Horse Week" wordt een prestigieuze 5-sterren jumping van 26 tot 30 september 2018 op de Hippodroom van Waregem Koerse. Het worden 5 drukke dagen met CSI5, CSI2, CSI1, CSI-YH, BWP-finales, een veiling van jonge paarden, six bars, vijf dagen jumping op twee pistes (graspiste van 120 op 70 m en zandpiste van 110 op 60 m), classic cars, een concert, entertainment, Vlaamse gezelligheid en ambiance.

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions