Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2017 22:09 - Jumping

Vrijspringen Geel: Winst voor Roshoeve NV

Ook in Geel werd op 11 November een open wedstrijd vrijspringen gehouden. In de Langerietdijk werden er 5 categorieën georganiseerd: vrouwelijke 4-jarigen, mannelijke en vrouwelijke 3-jarigen en mannelijke en vrouwelijke 2-jarige paarden.

 

Bij de vrouwelijke 4-jarige paarden kwamen er 3 merries aan de start. Hier ging de overwinning naar Nikita Van De Nachtegaele, een nakomeling van Echo Van Het Neerenbosch (foto), gefokt door Marcel Jacobs en in eigendom van de Roshoeve NV. Zij sprong 88,33 punten bij elkaar. Ook de tweede plaats was voor een Echo Van Het Neerenbosch-dochter in eigendom van de Roshoeve NV: Nina v/d Roshoeve behaalde 86,67 %. No Limit FB, een Bisquet Balou vd Mispelaere-dochter gefokt door Freek Biebuyck werd derde met 81,67 %.

 

Bij de mannelijke 3-jarigen kwamen er 6 paarden aan de start. Hierbij was het de door Caroline Geysen gefokte Jalito De Reve die er met de overwinning vandoor ging. Deze Berlin-zoon uit een Malito de Reve-moeder sprong 86,67 punten bij elkaar. Tweede werd Origi Ter Putte met 80 punten. Deze I’m Special de Muze-zoon is gefokt en in eigendom van Danny De Martelaere. De derde plaats was voor Oscar, een Andiamo-zoon gefokt door Jelle Verheyen die 78,33 punten behaalde. 

 

Bij de vrouwelijke 3-jarigen kwamen er 10 paarden aan de start. Hier was het Chellavista Z die de eerste plaats behaalde. De door Griet van Tilborg gefokte Chellsini-dochter behaalde 83.33 %. Tweede werd de door Jozef Schellekens gefokte Ofelia van ’t Hemeldonk. Deze Etoulon-dochter sprong 81,67 punten bij elkaar. Derde plaats was voor Ona vd Brouwershoeve. Deze Clarimo-dochter is gefokt en in eigendom van BVBA Brouwershoeve en behaalde 80 punten.

 

Bij de mannelijke 2-jarigen waren er 19 deelnemers. Hierbij ging de winst naar de door Nicky Dilliën gefokte Alaska. Deze Aska Z zoon haalde maar liefst 90 punten en bleef zo net Cavakino van Rotheck voor. Deze Cavakino was goed voor 88,33 punten en is een Cicero Z-zoon in eigendom van Roshoeve NV. Derde plaats was er voor Damiaan. Deze door Lennert Laevers gefokte Dieu-Merci van T&L zoon behaalde 85 punten. 

 

De laatste categorie was voor de vrouwelijke 2-jarige paarden waarbij er 10 paarden aan de start kwamen. Winst was hier voor Pimpernel van het Farasohof. Deze door Raf Houben gefokte Nabab de Reve-dochter behaalde 81,67 punten. De tweede plaats ging naar een product van Bob Janssens. Zijn Donna van ’t Gebergte, een Diamant de Semilly-dochter, sprong 76.67 punten bijelkaar. De derde plaats werd gedeeld door twee fokproducten van Koen Havermans. Zowel zijn Porsche D'Avena Hombre als Praline D'Avena Hombre behaalden 75 punten. Porsche is een Action-Breaker-dochter terwijl Praline van Tangelo van de Zuuthoeve afstamt. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions