Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2017 22:41 - Jumping

CSI2* Mijas: Winst voor Anthony Philippaerts

Op de Costa Del Sol Tour in Mijas heeft onze landgenoot Anthony Philippaerts vandaag de Master 1.30m rubriek op zijn naam weten te schrijven. Hij wist met zijn Happy Feet Max (Darco) de klok stil te zetten op 57.12 seconden en was zo maar liefst ruim 3 seconden sneller dan de Spanjaard Jose Antonio Garcia Diana. Die finishte met Ernesto (Embassy I) in 60.91 seconden. De 3de plaats op het podium was dan weer  voor de Portugees Ruben Pereira Gomes. Hij reed zijn Ulysse De Ravalet (Oncle Pol) naar een chronotijd van 62.34 seconden.

 

In de Premium 1.30m was er dan weer een 8ste plaats voor Cassandre Malherbe. Ze kruiste met haar 9-jarige Devotion (Carthino Z) de meet in 67.35m, maar kreeg onderweg af te rekenen met een springfout. De top van het klassement was voor Groot-Brittannië met op kop Joe Veitch en zijn Nibors Aston (Unbelievable Darco). Hij klokte af in 59.63 seconden en was zo maar liefst ruim 7 seconden sneller dan zijn landgenote Morgan Kent. Die kwam met Renkum Ruby Rouge (Renkum Valentino) aan de meet in 66.80 seconden. De 3de plaats bleef in Spanje met Salvador Astolfi Nunez en Up To Date (Orame) na een chronotijd van 67.42 seconden.

 

En ook in de Premium 1.10m rubriek wist Cassandre Malherbe zich te klasseren. Ze finishte in de barrage met haar Diva (Sandro Boy) in 45.71 seconden en bezette zo de 3de plaats. De winst ging hier naar de Amerikaanse amazone Savannah Barry en haar Flambeau (Carambole). Ze kruisten de meet in 33.69 seconden en wonnen zo overtuigend de rubriek. De Britse Nancy Pinchen volgde met haar Bandito (Verdi) namelijk op bijna 5 seconden.   


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions