Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2017 19:58 - Jumping

Fenomenale Philippaerts in Maastricht

Wie dacht dat de CSI5*-overwinning in Parijs de enige grote overwinning van Olivier Philippaerts met H&M Legend of Love in 2017 zou worden had het toch even mis… Vandaag voegde het succesvolle duo immers de CSI3* Grote Prijs van Maastricht aan hun palmares toe. Met een barragetijd van 37.93 sec was het duo duidelijk een maat te sterk voor de concurrentie! Hij reed thans 7 galopsprongen naar de voorlaatste oxer, waar een deel van de concurrentie er 6 deed.. Maar naar de laatste stijl gooide hij de gas vol open en wist hij de winst veilig te stellen.. Deze overwinning is nog mooier, als u weet dat vorig jaar Nicola Philippaerts dezelfde Grote Prijs met H&M Zilverstar T won! Ook vader Ludo wist deze Grote Prijs in 1990 al eens te winnen. 

 

In een tijd van 38.65 sec was het Frank Schuttert die een voortreffelijke tweede plaats behaalde met Chianti’s Champion (Champion du Lys). Na de snelle ronde van Lisa Nooren, die net voor hem kwam, was het maar de vraag of het sneller kon. Frank opteerde om alle lijnen in 6 in plaats van in 7 galopsprongen te doen en wist het zo toch nog sneller te zijn dan Nooren, die met VDL Groep Sabech d’Ha (Qredo de Paulstra) in 38.69 afklokte. Vierde en laatste dubbel foutloze was Kevin Olsmeyer. Hij reed met Dalvaro 2 (Calvaro Z) een zekere nulronde in 43.35 sec. Snelste vierfouter in de barrage was Julien Epaillardn hij finishte met Toupie de la Roque (Kannan) in 38.25 sec en werd zo vijfde. In totaal waren er 40 starters waarvan er 8 het parcours zonder fouten wisten af te leggen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions