Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2017 19:03 - Jumping

Jade Debaele wint in Maastricht!

Deze ochtend werd de slotdag van Jumping Indoor Maastricht ingeleid door de D- en E-pony’s die over een L- of M-parcours sprongen. Hierin was het de Belgische Jade Debaele die met Lina van de Bochten (Vedet vd Vondelhoeve) de concurrentie het nakijken gaf. Zij finishte met haar 10-jarige ruin in een tijd van 24.76 sec. Tweede werd de Nederlandse Emma Bocken: zij doorkruiste met haar bonte Arkan de chrono in 25.90 sec. Ook de derde plaats ging naar Nederland: het was Loes Opbroek die haar Epipy Rose (Lodor Golden Boy) in een tijd van 27.63 sec foutloos rondstuurde.

Daarna was het tijd voor de CSI3* 1m40 proef waarbij ook de joker op 1m50 gesprongen kon worden. Hier was het de Amerikaan Wilton Porter die in 37.72 sec iedereen te snel af was. Met zijn Chacco-Blue-zoon Cula Lou V sprong hij het maximum van 44 punten bij elkaar. Gisteren won de Nederlandse Bianca Schoenmakers (foto) al de hoofdrubriek en werd ze ook nog eens 5de met haar 9-jarige Douglas-zoon Dha Dha, vandaag zette ze de toon duidelijk verder. Met Dha Dha behaalde ze een tijd van 38.08 sec en tekende zo voor de tweede plaats. Na een vierde plaats met Yajamila (Lux Z) gisteren werd de Zweed Rolf-Göran Bengtsson vandaag derde in 38.47 sec. De Nederlander Frank Schuttert volgde met zijn Denver de Liebri Z (Diamant de Semilly) op plaats vier in 38.80 sec. Wout-Jan van der Schans vervolledigde de top vijf met All In One L (Colman) in een tijd van 39.32 sec.

Beste Belg werd Pieter Clemens die met Calvino de Nyze Z 14de eindigde na het maximale van 44 punten bij elkaar te springen in 42.75 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions