Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2017 09:08 - Jumping

CSI Oliva: Winst voor Danny Stappaerts!

In het Spaanse Oliva is men bezig aan de laatste week van de Autumn Mediterranean Equestrian Tour 2017! Ook gisteren waren er weer enkele landgenoten die een klassering aan hun palmares wisten toe te voegen. Zo kwam de beste prestatie van Danny Stappaerts (foto) in de 1.25m Silver rubriek. Hij finishte in de Tabel A rechtstreeks op tijd met zijn 9-jarige Casca Belle 3 Z (Clearway) in 60.53 seconden en gaf zo de concurrentie het nakijken. De rest van het podium was voor Groot-Brittannië met op plaats 2 John Crippen en zijn 10-jarige Theodora Lassergut (Baloubet du Rouet). Hij klokte af in 63.76 seconden en was zo 2 honderdsten van een seconde sneller dan Kayleigh Watts met Crisanta (Caretino).

 

In de 1.40m Silver rubriek waren het Stéphanie Andries en Julien Macedoine die zich in de prijzen wisten te rijden. Andries finishte met haar 8-jarige Javenia (Nonstop) in 67.40 seconden en werd zo 8ste, Macedoine kon rekenen op zijn Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard) en werd 10de na een chronotijd van 68.66 seconden. De winst ging ook hier naar Groot-Brittannië met Holly Smith en de 7-jarige Fruselli (Zambesi). Ze klokte af in 65.08 seconden en wist zo nipt naar landgenote Emma Stoker voor te blijven. Die kruiste met Townhead Ballulah (Cartani) de meet in 65.70 seconden. Het podium werd vervolledigd door de Ierse ruiter Alex Duffy. Hij reed zijn Ultimate Z (Untouchable Z) naar een chronotijd van 65.94 seconden.

 

In de 1.30m Gold rubriek wist Dominique Hendrickx zich nog net te klasseren. Hij finishte in de 2de fase in 41.37 seconden met zijn 10-jarige Carly (Tangelo Van De Zuuthoeve) en  bezette zo de 12de plaats. De overwinning ging hier naar de snelle Braziliaan Caio Carvalho Filho. Hij kruiste met de Holsteiner merrie Aimee N (Larimar) de meet in 29.70 seconden. De 2de plaats ging andermaal naar Groot –Brittannië, ditmaal met Chloe Winchester en 8-jarige hengst Shannondale Sue (Shannondale Sarco St Ghyvan). Ze finishte in 29.93 seconden en wist zo de Ierse Niall Talbot achter zich te laten. Die kwam met Secret Fernhill (Je T’Aime Flamenco) aan de meet in 31.14 seconden.

 

In de 1.40m Gold tenslotte was er ook een 12de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange. Ze finishte met de 9-jarige Urfee des Luthiers (Heartbreaker) foutloos in 73.38 seconden. De rubriek werd gewonnen door de Brit Matthew Sampson. Hij reed de 11-jarige Renkum Centre Star (Renkum Off-Centre) naar een chronotijd van 63.39 seconden en was zo beduidend sneller dan zijn landgenoot David Mcpherson die 2de werd. Mcpherson finishte met Camall (Casall ASK) in 65.68 seconden. Het podium werd vervolledigd door de Zwitser Matias Larocca met Gde Matrix (Cardento). Ze klokten af in 67.66 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions