Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2017 22:09 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: Hoofdrubriek voor Diaz!

Na de 2 rubrieken van de CSI1* was het om 15.00u de beurt aan de ruiters en amazones van de CSI3* om aan hun concours te beginnen in het Sentower Park. Starten deden ze met een 1.35m rubriek in 2 fasen. De overwinning in deze openingsrubriek ging naar de Franse ruiter Titouan Schumacher. Hij klokte met de 9-jarige Ukulele Brimbelles (Berlin) af in 27.51 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan de Deen Simon Yde, die 2de werd. Yde reed zijn Cherie (Cellestial) naar een chronotijd van 28.65 seconden. De 3de plaats ging naar Patrick Mc Entee met de 9-jarige Alice Mury Marais Z (Air Jordan Z). Hij finishte in 29.06 seconden en was zo exact een seconde sneller dan de Oostenrijker Stefan Eder met Takuma T (Chello I) die op zijn beurt 4de werd. De 5de plaats ging naar de Tsjechische Zuzana Zelinkova. Ze kruiste met Kleiner Lord 16 (Lord Z) de eindmeet in 30.13 seconden. Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) was op plaats 6 de beste Belgische combinatie. Verder was er nog een 10de plaats voor Sam Polleunis met Qanuk Z (Quintero) en een 15de plaats voor Marie Kundycki met I Circa D’Or (Cicero Z).

 

1.40m

 

De eerste dag van het internationale concours in Opglabbeek werd afgesloten met een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. De winst ging hier naar Colombia met Santiago Diaz Ortega en de SBS-gefokte Hbr Dance (Thunder Van De Zuuthoeve). Hij klokte af in 57.46 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan de Fransman Titouan Schumacher die zo meteen een 2de klassering te pakken had. Schumacher kon rekenen op de SF-gefokte Oceane de Nantuel (Diamant de Semilly). Ook op de 3de plaats kregen we met Zuzana Zelinkova iemand die in de 1.35m rubriek al geklasseerd was. Ze finishte met de KWPN-gefokte Evita R (Singapore) in 62.08 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats was dan weer voor de Ier Peter Moloney en de BWP-gefokte Ghana (Vigo D’Arsouilles). Ze wisten de klok stil te zetten op 62.33 seconden en bleven zo de Zwitser Joel Kurmann met Tarzan de Thurin (Jazz Band Courcelle) voor. Voor ons land was er een 6de plaats voor Frédéric Vernaet (foto) met Gin Duidam (Quidam de Revel), een 9de plaats voor Koen Vereecke met Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Wouter Devos met Just Me D (Cicero Z), een 11de plaats voor Yves Awouters met Carisma Von Hary Z (Clinton II), een 15de plaats voor Karline de Brabander met de BWP-gekeurde hengst Fantomas de Muze (Sandro Boy) en een 16de plaats voor Gilles Detry met Catwalk Harry (Verdi).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions