Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2017 05:00 - Algemeen

11/11: Promotieprijskamp St-Lievens-Houtem

Op 11 en 12 november vindt in Sint-Lievens-Houtem (Oost-Vlaanderen) de jaarlijkse grote winterjaarmarkt plaats. Tienduizenden bezoekers zakken van ver buiten de provincie af om paarden te keuren en te kopen, van de volkse kermissfeer te genieten, te eten en te drinken en zielsverwanten te ontmoeten. Nergens in Vlaanderen is de grootsheid van de jaarmarkt nog zo levendig en prominent aanwezig als in Sint-Lievens-Houtem. Enkele jaren terug werd de jaarmarkt van Houtem erkend als immateriële cultureel erfgoed.

 

Door het organiseren van een promotieprijskamp levert BWP gewest Zuid-Oost-Vlaanderen een gewaardeerde bijdrage aan het jaarmarktgebeuren. Ook dit jaar staan er rubrieken voor rijpaarden en tuigpaarden op het programma. U bent zaterdag vanaf 9 uur van harte welkom om te genieten van de typische sfeer en uitstraling van dit jaarlijkse gebeuren.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions