Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2017 18:00 - Algemeen

LRV: Vacature Algemeen Directeur

LRV zoekt: Inspirerende peoplemanager met sterke organisatorische skills en een passie voor kwaliteit en de hippische sector ?

 

De Landelijke Rijverenigingen vzw is een erkende ruitersportfederatie met meer dan 9.000 leden, 385 verenigingen en meer dan 500 sportieve en recreatieve activiteiten. Om de werking blijvend uit te bouwen is LRV op zoek naar een talentvol organisator die vrijwilligers kan ondersteunen, bestuursvaardig is en mee de toekomst van LRV uitstippelt.

 

Na een inwerkperiode word je eindverantwoordelijke voor de beweging en voor het nationaal secretariaat. Je adviseert de bestuursorganen, verricht beleidsvoorbereidend werk en stimuleert het vrijwilligersengagement. Je bent woordvoerder van de vereniging en neemt de externe verte-genwoordigingen op. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de organisatie (financiën, personeel, faciliteiten, sponsoring, marketing). Je motiveert een team van 12 mede-werkers vanuit je werkplek te Oud-Heverlee.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions