Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/04/2017 17:06 - Jumping

CSI2* Lier: Liesje Vanderwegen wint 1.35m!

Onze landgenote Liesje Vanderwegen heeft in het Azelhof de Prijs Tuin & Hobbycenter Hens op haar naam geschreven, een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd. Vanderwegen, die gisteren ook al 11de werd, klokte met haar Grease Van ’T Prinsenveld (Casario II) af in 64.35 seconden en zorgde zo opnieuw voor een Belgische overwinning. De 2de plaats ging naar onze Noorderburen met Leopold Van Asten en zijn VDL Groep Alexia Z (Air Jordan Z). Van Asten finishte in 65.23 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan zijn landgenoot Johnny Pals. Die kwam met A Lee Spring Power (Argentinus) aan de meet in 67.58 seconden. De 4de plaats was voor de Brit Joseph Clayton. Hij reed de BWP-gefokte Jeff Ten Halven (Toulon) naar een chronotijd van 67.89 seconden en liet zo de Canadees Jonathan Ding achter zich. Die finishte met Editor (Darius) in 68.64 seconden en vervolledigde de top 5.

 

1.20m

 

Ook in de 1.20m rubriek die juist ervoor plaats vond kregen we in de prijsuitreiking al het Belgische volkslied te horen. Evelyne Putters finishte met haar Freestyle Van De Withoeve (Concorde) in 57.45 seconden en stond zo bovenaan in het klassement. Ook de 2de plaats bleef met Axelle Druyts en de 10-jarige Centurio HO (Verdi) in eigen land. Druyts klokte af in 59.80 seconden en was zo 70 honderdsten van een seconde sneller dan de Britse amazone Ashley Ray met Care For (Careful). Marthe Van Gorp werd na haar 5de plaats van gisteren vandaag 4de. Ze haalde met Lajolie 3 (Landfuerst) de eindmeet in 60.71 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor Charlotte Van Duppen met Kira – K.A (Nabab de Reve) na een chronotijd van 61.58 seconden. Verder was er nog een 8ste plaats voor Inge Carton met Assoumont De Reville (President).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions