Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2017 11:23 - Jumping

CSIYH Oliva: Stéphanie Andries begint sterk

In het Spaanse Oliva begon men gisteren aan de tweede week van de Autumn Mediterranean Equestrian Tour 2017 – Tour II. Bij de 6-jarige paarden verschenen er 61 combinaties in de ring, 16 van hen wisten de omloop zonder fouten af te leggen en zich zo ex-aequo op de 1ste plaats te klasseren. Voor ons land was er een foutloze omloop van Fabienne Daigneux-Lange met  de SBS-gefokte Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert – F: André Dujacquier) en van Stéphanie Andries met de BWP-gefokte Lysanne Van ’T Winnenhof (Elvis Ter Putte – F: Michael & Kristof De Winne).

 

Ook bij de 7-jarige paarden stond er enkel een Tabel A op het programma tijdens de openingsrubriek. Hier wisten 23 van de 50 starters alle balken in de lepels te houden. Stéphanie Andries was opnieuw een van hen, zij kon rekenen op de SF-gefokte Ah Quelle Flesch (Felton du Mont – F: Patrice Flesch). Ook Cyril Cools deed het zonder fouten met de SBS-gefokte Eastwood d’Hof Ten Bos (Understond van de Kapel – F: S&B Van Paesschen). 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions