Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2017 23:27 - Jumping

CSI2* Lier: Gilles Thomas in super vorm

In Lier werd de laatste proef van de dag (1m40) door Gilles Thomas gewonnen. Met zijn Caretina (Caretino) finishte hij in een tijd van 67,12 sec en bleef zo nipt Christophe Vanderhasselt met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) voor die in 67,62 sec de chrono doorkruiste. Marthe van Gorp was beste amazone en finishte met haar Diamond Star (Canturano) in een tijd van 67,80 sec en eindigde zo derde. Gilles Thomas vond de overwinning alleen niet voldoende en eiste met zijn Jacarta van ’t Ravennest (Conterno-Grande) ook nog de vierde plek op in 68,09 sec. Damien Plume miste zijn start bij Starhorses niet: hij reed met Navarro UK (Darco) in een tijd van 72,12 sec naar de vijfde plaats. 

 

In het 1m30 was er een spannende competitie: amper 1 combinatie van de 35 wist dubbel foutloos te blijven en zo ging de winst naar de Egyptische Nayel Nassar met Desperado (Up to date) in 49.60 sec. Julie De Pelsmaeker was met haar Artico 2 (Artani) een stuk sneller in 42.34 sec maar door een balkje werd ze tweede. Ook Louise van Laer was met Canny Blue een stuk sneller dan Nayel, een balk en een tijd van 43.46 sec leverde haar de derde plaats op. Wouter Devos reed met zijn Tonik Hero (Ogano Sitte) naar een vierde plaats na een tijdsfout. Yves Vanderhasselt had met Keops vd Begijnakker (Indoctro) twee tijdsfouten en wist zo nog vijfde te eindigen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions