Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2017 19:26 - Jumping

CSI1* Kronenberg: Hanne Mertens wordt 3de!

In het Hippisch Centrum de Peelbergen in Kronenberg wordt er deze week naast een CSI2* ook een CSI1* gesprongen. In de 1.30m rubriek was er vanmorgen een 3de plaats voor onze landgenote Hanne Mertens. Ze finishte met haar 16-jarige Urgent (Baloubet Du Rouet), met wie ze vorige maand in Opglabbeek ook nog een proef wist te winnen, in 25.73 seconden en kwam zo 24 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Die moest ze laten aan de Italiaan Guido Franchi en zijn Nonostante Del Terriccio (Can Can Del Terriccio). De Duitse amazone Sophie Hinners wist zich hier nog net tussenin te nestelen door met Eliza 49 (El Bundy I) de finish te kruisen in 25.66 seconden. De Nederlanders Jarno van Erp met Zadonis (Lupicor) en Emile Tacken met Bruminka (Numero Uno) vervolledigden de top 5.

 

1.20m

 

In de 1.20m rubriek van de CSI1* was er vanmiddag nog een 2de plaats voor Emma Gilgemyn. Ze klokte met haar Zangersheide-gefokte Bijou D’Or Z (Balougran Z) af in 56.54 seconden en greep zo net naast de overwinning. Die bleef in Nederland met Madéé Schuttenbeld en Vayrenta (Haarlem). Schuttenbeld wist de klok stil te zetten op 55.67 seconden. De 3de plaats was voor de Italiaan Raffaele Valente. Hij reed zijn Coco Rocha (Clarimo) naar een chronotijd van 61.81 seconden. Zowel de 4de als de 5de plaats bleven dan weer in Nederland met op 4 Tatum Scheich en op 5 Robbert Ehrens met Eleonoor (Limbus).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions