Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2017 18:55 - Jumping

CSI2* Lier: Winst voor Evelyn Vergauwen!

Onze landgenote Evelyn Vergauwen heeft vanmiddag in Lier de 1.20m rubriek van de CSI2* op haar naam weten te schrijven. Vergauwen, die gisteren ook al 3de werd, finishte met haar 7-jarige Kalimera M.L. (Darco) in 58.99 seconden en wist zo de Griek Nikolaos Katsos voor te blijven. Die kwam met zijn Zangersheide-gefokte Censation Du Ry Z (Centus) aan de eindmeet in 59.68 seconden. De 3de plaats ging naar onze noorderburen met Lotte Teuns en Maria Bonita (Stakkato). Ze wist de klok stil te zetten op 59.74 seconden en daarmee ruim 5 seconden sneller dan onze landgenote Inge Carton. Die finishte met haar Kasper Van Het Leliehof (Nonstop) in 64.91 seconden. De 5de plaats was voor Jessica D’Errico en haar Gayatri Van’T Welthof (Nonstop).

 

1.35m

 

In de 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd ging de over winning naar de Duitse ruiter Toni Hassmann. Hij reed zijn 11-jarige Maicon (Montender) naar een chronotijd van 56.02 seconden en was zo 19 honderdste van een seconde sneller dan de Mexicaanse amazone Victoria Alvarez met haar KWPN-gefokte Amore (Tampa). De 3de plaats was voor de jonge Belgische amazone Caro-Belle de Hornois (Foto). Ze klokte met haar Idyllis L (Andiamo) af in 59.62 seconden. Rob Eras met Collezione Cesaro Mikimoto (Diamant de Semilly) en Khaled Abdulrahman Almobty met Varoch Saint Jean (Toulon) vervolledigden de top 5.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions