Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2017 16:27 - Jumping

CSI3* Herning: Patrik Spits naast podium

Naast de CSI2* in Lier komen er deze week ook heel wat Belgen in het buitenland aan de start. In het Deense Herning zijn het Patrik en Thibeau Spits die ons land vertegenwoordigen en met succes. In de CSI3* 1m35 werd Patrik Spits vierde met zijn Dolce Vita DH (Darco). De top drie ging volledig naar Denemarken. Christian Petersen won de proef in een tijd van 28.20 sec met Zahr Alfarvad (Zandor Z). Karina Leichle was in 28.28 sec maar een fractie trager met haar Toftehoejs Camara (Camargue). Micheael Aabo finishte met zijn Hermes T (Hermes d’Authieux) op een derde plaats in 28.99 sec. Holger Wulschner werd vierde met Luett Beek Akkita (Cristo) in 29.60 sec. 

 

Thibeau leerde van thuis uit om het voorbeeld van zijn vader te volgen en eindigde in de CSIP vierde met Cleostrade in 52.16 sec. Winst ging in die proef naar de Deen Theodor Linde die met Bel Air in 50.26 sec over de finish ging. De Zweedse Ingemar Hammarström werd tweede met Ocean des AS in 51.80 sec. Maria Noerregaard Langhoff volgde een fractie later: zijn bleef met haar Nikolina foutloos in een tijd van 51.95 sec. De top vijf werd vervolledigd door Annestine Kibech Hansen met Eddies Dream. 

 

In de CSI3* 1m40 deed Thibeau het nog een keer foutloos, ditmaal met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) in een tijd van 61.61 sec. Winst ging in deze proef naar Mathias Nørheden Johansen met Conrisiko (Contendro II) in 57.14 sec. Stephex-amazone Jonna Ekberg reed met Stella Levista (Satisfaction) naar een tweede plaats in 57.78. Ook Bart Bles deed het snel en foutloos en werd in 57.83 sec derde met Gran Canyon van HD (Cartani). Martin Knudsen werd in 59.56 sec vierde met Candy K (Chico’s Boy) terwijl Jens Baackmann vijfde werd met Quantara 5 (Quantom) in 59.78 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions