Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 22:19 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Gilles Detry aan zet!

De eerste proef in de CSI2* 1m30 ging naar Khaled Abdulrahman Almobty die met Desert Storm II (Clinton I) twee maanden geleden ook al in Opglabbeek won. Angelica Augustsson Zanotelli volgde met Casanova Z (Coltaire Z) op twee. Kevin Thornton reed met Startschuss (Stalypso) naar een derde plaats, voor Cathrine Tonna met Miss Chili (Heartbeat). Beste Belg werd Julien Denaeyer die met Quilina Z (Quidam de Revel) vijfde wist te eindigen. 

 

In de tweede CSI2* 1m30-proef ging de winst overtuigend naar Gilles Detry en Dax van de Zandloper (Up Chiqui). De combinatie finishte in een tijd van 54.38 sec en waren zo sneller dan Wilm Vermeir en Jas van ’t Hoogeinde (Toulon) die in 56 sec tweede werden. Rashid Towaim Ali Al Marri werd derde met Beyonce (Corland). Ook plaats vier was voor België met Jens Vandenberk en Sultan du Brisey (Le Tot de Semilly). Sally Hopkinson vervolledigde de top vijf met Quontine de la Roque (Kannan). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions