Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 20:18 - Jumping

CSI Vilamoura: Malherbe 4de, Daem 6de

In Vilamoura blijft Cassandre Malherbe zich in de prijzen rijden. In het 1m30 finisht ze 4de met Devotion (Carthino Z) in een tijd van 59.44 sec. Winst ging in deze proef naar de Portugees Ricardo Gil Santos die met Venus C in een tijd van 53.03 sec de chrono doorkruiste. Op twee eindigde Bruno Miguel Pereirinha met Stone Lutterbach (Calvaro Z) in een tijd van 59.06 sec. Derde werd de BWP-gefokte Halica vd Breemeersen (Escuro) met Adrien Rouchon in het zadel. Karina Aziz volgde op vijf met Fleur Roosters van Betz (Winningmood), eveneens BWP-gefokt.

In de CSI3* 1m40 reden zowel Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Dolltaire als Laurens Houben met Evarado (Dubai) een foutloze omloop, goed voor respectievelijk een 18de en 20ste plaats. 

 

Viktor Daem finisht bij de 7-jarige paarden opnieuw 6de met zijn For President (Numero Uno). Winst ging in die proef naar Doron Kuipers met Froukjecara. Hij bleef Alexander Zetterman voor met Fia Colada (Diarado). Derde wel Daniel Heuer met Elios de l’Epinette (Ogano Sitte). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions