Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2017 22:23 - Jumping

CSIYH1* Vilamoura: Malherbe wint 6j

In het Portugese Vilamoura startte vandaag de laatste week van de Champions Tour 2017 met de rubrieken voor de jongen paarden. Daarin was er meteen Belgisch succes met een overwinning voor Cassandre Malherbe en haar Fee van het Cauterhof (Bamako de Muze – F: Frederik Spiessens) in de rubriek voor 6-jarige paarden. Ze finishte in 57.32 seconden en was zo maar liefst ruim 5 seconden sneller dan de nummer 2 in de stand. Die eer was weg gelegd voor de Fransman Guillaume Foutrier. Hij kwam met de ook al SBS-gefokte Fayerbal du Ronchy (Baloubet du Rouet – F: Patrick Huyse) aan de meet in 62.93 seconden. Foutrier bezette verder ook nog de 4de plaats, ditmaal met de SF-gefokte Burton de Lannay (Diamant de Semilly). De Duitser Maximilian Lill had zich daar net tussenin kunnen plaatsen met zijn Carreras (Caleandro – F: P.J.J. Van Den Hurk). Hij finishte in 65.16 seconden. De 5de plaats ging ook naar Duitsland met David Will en de Oldenburger Charly 1595 (Cayado 3 – F: Wolfgang Trede). Ze kruisten de finish in 65.86 seconden en waren zo ruim een seconde sneller dan onze landgenote Celine Schoonbroodt-De Azevedo en haar KWPN-gefokte Granada (Casall ASK – F: Stoeterij Het Maalwater). 


Ook bij de 7-jarige paarden was er Belgisch succes met een 6de plaats voor Viktor Daem. Hij reed de KWPN-gefokte For President (Numero Uno – F: Dekker) naar een chronotijd van 72.63 seconden. De winst ging naar de Brit Lance Whitehouse met de AES-gefokte Bazento (Argento – F: Sarah Lynch). Hij zette de klok stil op 68.47 seconden en hield zo de Zweed Alexander Zetterman achter zich. Die kwam met de KWPN-gefokte Fia Colada (Diarado – F: Stal de Sjiem) aan de finish in 69.54 seconden. Op de 3de plaats zagen we opnieuw de Duitser David Will. Hij finishte met Djui (Diarado – F: Gestüt Lewitz) in 70.14 seconden.

 


 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions