Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2017 21:20 - Jumping

CSI3*-W Tetouan: Dominique Hendrickx tweede!

In Tetouan stonden vandaag twee 3*-proeven op het programma. 

In het 1m45 ging de winst naar Alain Juffer met Casall (Casall). De combinatie doorkruiste de chrono in een tijd van 31.37 sec en waren zo net iets sneller dan Abdullah Waleerd Alsharbatly die met Crazy Quick (Chacco-Blue) in ene tijd van 31.72 finishte. Simon Delestre werd met Filou Carlo (Coronas 2) derde op 1 honderste van een seconde. Ibrahim Hani Bisharat was dan weer 3 honderdste trager dan Delestre en doorkruiste de finish met Old Chap Tame (Carthago Z) in 31.76. De Belgisch gefokte Jewel de Kwakenbeek (Cicero Z) werd vijfde met Max Thirouin. 

 

Dominique Hendrickx legde het parcours foutloos af met zijn Bacardi les Hauts (Rexar du Houssoit) maar twee springfouten in de barrage leverde hem een twaalfde plek op. 

 

In de Grote Prijs die uitgeschreven werd over een hoogte van 1m40 - 1m60 deed Dominique Hendrickx het opnieuw uitstekend! Met zijn Colina Pijnvenhof (Coman) werd hij tweede in een tijd van 46.80. Nadja Peter Steiner wist met Saure de Fondcombe (Balou du Rouet) de winst te grijpen in een tijd van 44.29 sec. Karim Elzoghby deed beroep op Caveman DH Z (Cardento) en wist derde te eindigen. Alexandra Paillot werd vierde met Lumina (Lordanos) terwijl Emanuele Bianchi vijfde werd met Vadetta vh Mettenhof (Oramé). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions