Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2017 21:05 - Jumping

CSI3* Birmingham: Belgen klasseren zich

In Birmingham zijn de Belgen in goede vorm! In de Horse & Country TV Challenge Cup over een hoogte van 1m45 wist Jos Verlooy met Caddie R (foto) (Come Back II) derde te worden in 32.69 sec. Landgenoot Karel Cox deed het ook goed en eindigde vijfde met Intro van Eeckelghem (Sandro Boy) na een dubbel foutloze omloop in 34.19 sec. Winst ging naar John Whitaker die met Crumley (Cassus) in een tijd van 32.17 sec door de finish ging. Ook plaats 2 was voor thuisland Groot-Britannië dankzij Helen Tredwell en Larksong (Vangelis-S). Zij waren amper 2 honderste trager dan John Whitaker. Plaats vier was voor Ierland en Anthony Condon die met zijn Belgisch gefokte Zira vh Kapelhof Z (Zurich) in 33.03 door de chrono reed. 

 

In de Zinc Management Speed Horse of the Year-proef stond er een barema A rechtstreeks op tijd gepland. Ook deze proef werd over een hoogte van 1m45 verreden. Hier wist Francois Mathy Jr tweede te eindigen met Casanova de l’heese (Ugano Sitte). Hij was in een tijd van 61.32 sec amper trager dan Holly Smith die met Quality Old Joker in een tijd van 61.24 sec finishte. Shane Breen en Hallowberry Cruz (Cruising) werden derde in 61.75 sec. Nigel Coup en Jubilee II (Wolkentanz II) werden vierde terwijl Mennell Watson en Whisper in the Wind (Cobretti) de top vijf vervolledigde. Karel Cox was met Jaguar (Chopin van het Moleneind) het snelste in een tijd van 60.31 sec maar één springfout bezorgde hem de 6de plaats. Jos Verlooy klasseerde zich nog op een 9de plaats met Gaston van ’t Steentje (Action-Breaker). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions