Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2017 00:45 - Jumping

CSI2* Opglabbeek:Van der Schans wint ranking

De Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus wist met Bagheera Blue (Chacco Blue) het 1m30 in Sentower te winnen. In een tijd van 26.55 seconden was hij amper 16 honderdsten sneller dan de Mexicaanse Mariel Victoria Aguirre met Raomini. Nicolas Toro eindigde derde met Lira 25 (Lord Pezi). Maartje Verberckmoes reed haar Dancing Queen JT Z (Diarado) gisteren al dubbel foutloos en kon vandaag een vierde plaats noteren. Bruno Broucqsault werd met Meteoor (Memphis) vijfde in een tijd van 28.70 sec.

Ook Lio Lamers (Zomerfee van de Broekkant), Victor Kumps (Dodea) en Gilles Detry (Catwalk Kobe of Ballmore) reden dubbel foutloos en eindigden respectievelijk 7de, 9de en 11de. 

 

In het 1m40 won de Japanner Mike Kawai met zijn Ragtime Rouge (Adelfos). In een tijd van 28.23 seconden was hij 6 tiende sneller dan Marcus Ehning met Diavista, een Diarado-dochter. Abdel Said werd met SIEC Captain Future Z (Chellano Z) derde in een tijd van 28.45 seconden, net voor Wout-Jan van der Schans die af klokte op 28.76 sec met zijn D’Angelo (Tangelo van de Zuuthoeve). Ook Michael Hughes kwam nog in dezelfde seconde binnen met zijn Janina 40 (Cicero Z), maar moest met een tijd van 28.92 toch genoegen met de vijfde plek nemen.  Beste Belg in deze proef was Zoe Conter die met haar Zeta Di Sabuci (Kannan) dubbel foutloos sprong en zich als veertiende wist te plaatsen.

 

In de 1m45 Ranking proef werden de punten niet zomaar weggegeven. In een moeilijke proef met 79 deelnemers wisten er maar 7 het parcours zonder strafpunten af te leggen. Zowel Pascale Lombard (Spartacus - v. Calvaro) als Kevin Gielen (Captain - v. Contendro I) deden een goede poging in de barrage maar eindigde 6de en 7de. Winst was uiteindelijk voor de Nederlander Wout-Jan Van der Schans met Capetown (Oklund). In een tijd van 37.92 sec was hij een volle seconde sneller dan Nayel Nassar met Lordan (Lordanos). Marcus Ehning had zijn Cornado NRW (Cornet Obolensky) ontzettend goed aan het springen en reed simpel naar een derde plaats. Ook de vierde plaats ging naar Duitsland met Kendra Claricia Brinkop die met haar Cordynox (Cornado I) een snelle tijd neerzette maar een springfout moest noteren. Op plaats vijf volgde Joy Lammers met Taura van de Broekkant (Tornado). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions