Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2017 00:27 - Jumping

CSI2* Oliva: opnieuw Constant van Paesschen

Constant van Paesschen is in zijn nopjes in de Mediterraanse zon. Na al verschillende klasseringen de hele week wist hij zich nu met Vendetta Treize (Diamant de Semilly) vierde te plaatsen, net voor Cindy van der Straten met Chacco R (Chacco-Blue). Winst ging in deze Gold 1m45 proef naar Markus Beerbaum met Charmed 2 (Chacco-Blue) in een tijd van 39.94 sec. Anna Kellnerovà finishte met Classic (Armitage) in een tijd van 39.28 sec en werd zo tweede. De derde plek ging naar de Ier Michael Kearins met Miss G Tracy (Douglas). Ook Gudrun Patteet bleef in deze proef foutloos met Sea Coast Coco Berlini (Caspar), zij werd uiteindelijk zevende. 

 

In de Silver 1m30 wist Denis Walhim een vierde plaats te behalen met Elegance Hit de la Malasude (First Sanro VL Roche). Deze proef werd gewonnen door Joanne Mcglory met Nonstop III (Clover Echo). Sophie Bennett werd met Cirmosa (Vainquer) tweede. Marie Courreges werd derde met Hello Vivendi (Ars Vivendi). Ana Carolina Sandoval Munoz vervolledigde de top vijf met Quitano (Quirado).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions