Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2017 18:39 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Podiumplaats voor Conter

De ruiters en amazones van de CSI2* begonnen vanmorgen in Opglabbeek met een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd. De overwinning ging naar Duitsland met Kendra Claricia Brinkop en haar Baccarat 14 (Crawford – F: Avora Pferde & Co.Kg).  Brinkop, die donderdag ook al eens 4de werd in een 1.30m rubriek, zette de klok stil op 58.13 seconden en wist daarmee de Nederlandse amazone Ellis Pex achter zich te laten. Die finishte met haar 8-jarige Evita (Numero Uno – F: Van Santen) in 58.79 seconden. De 3de plaats op het podium was voor onze landgenote Zoe Conter. Ze kruiste met haar Dolce Vita kdw Z (Deister – F: Emile De Waele) de chrono in 60.05 seconden. De 4de plaats was voor de Fransman Berenger Oudin, die donderdag al een 1.30m rubriek wist te winnen. Hij kwam met Tio de l'Huyne (Tinka’s Boy – F: M. Seraphin Galdo) aan de meet in 60.41 seconden. De top 5 werd vervolledigd door de jonge Emilia Housen en Flicka (Carabas – F: Theo Meijer), die gisteren ook al 6de werden.

 

In de 1.30m rubriek was er dan weer een 4de plaats voor Maartje Verberckmoes. Ze finishte in de 2de fase foutloos in 27.27 seconden met haar Dancing Queen Jt Z (Diarado - F: Horsestud Thijs BVBA). De winst ging naar de Zuid-Afrikaan Olivier Lazarus. Hij reed zijn Bagheera Blue (Chacco Blue – F: K. Sande) naar een chronotijd van 26.55 en verwees zo de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre naar de 2de plaats. Die was met haar Taormina (Toulon – F: Horst Klabes) aan de meet gekomen in 26.71 seconden. De Colombiaan Nicolas Toro vervolledigde met Lira 25 (Lord Pezi – F: Michel Thomas) het podium na een chronotijd van 26.81 seconden. De 5de plaats was voor de Franse ruiter Bruno Broucqsault en de 9-jarige Meteoor (Memphis – F: Equestrian Ltd. Eros). Lio Lamers en Zomerfee van de Broekkant (Oklund – F: S. Dokter) werden nog 7de, Victor Kumps en Dodea (Douglas – F: B. Agema) 9de en Gilles Detry en Catwalk Kobe Of Ballmore (Chacco Blue – F: Ballmoreba) 11de. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions