Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2017 09:00 - Jumping

CSI3* Vilamoura: de Azevedo komt net tekort

In het Portugese Vilamoura is onze landgenoot  Luis Felipe Neto de Azevedo gisteren 2de geworden in een 1.30m rubriek van de CSI3*. Hij kwam met zijn 11-jarige Galouba Van ’T Zorgvliet (Balou du Rouet – F: Jerry Ruddervoorde) aan de meet in 25.54 seconden en moest met die tijd enkel de Portugees Ricardo Gil Santor met Venus C (Silver Kranich – F: Vitor Manuel Dias De Carvalho) voor zich dulden. Die had de klok stil gezet op 23.89 seconden. De Nederlandse amazone Anouk de Ruijter vervolledigde het podium met de KWPN-gefokte merrie Fiorie (Zacharov – F: Gebr. Bosch). Zij kwam aan de meet in 25.64 seconden.

 

De 1.45m hoofdrubriek werd gewonnen door de Italiaan Piergiorgio Bucci. Hij finishte met de BWP-gefokte Heartbreaker Vd Achterhoek (Bentley van de Heffinck – F: Dirk De Pauw) in 25.04 seconden en was zo amper 1 honderdste van een seconde sneller dan de Brit Harry Charles met Victor (Vanoverbeek – F: I.J.S. Okkerman). De 3de plaats was voor de Ier Darragh Kenny. Hij reed zijn Sandetto (Sandro Boy – F: Gestüt Lewitz) naar een chronotijd van 25.08 seconden en wist zo zijn landgenoot Harry Marshall met Chirokko M (Diamant de Semilly – F: Veehandel Musterd) voor te blijven. De top 5 werd vervolledigd door de Britse amazone Emma Stoker en de 12-jarige Townhead Tallulah V (Tabasco La Silla – F: Stald Mak & Martin Schougaard).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions