Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2017 08:56 - Jumping

CSI* Moorsele: Rachel Steffen opnieuw tweede

In de CSI1* in Moorsele werd ook een 1m35 proef verreden. Xavier Hazebroucq wist deze met Vulcano du Mein (VDL Atlantic) te winnen in een tijd van 33,69 sec. Net zoals in de andere 1m35 werd Rachel Steffen opnieuw tweede met vier seconden verschil. Ditmaal deed ze beroep op Jarn’s Tiadora (Diarado). Bart Bles werd derde met Domino van Lange Weeren (Chin Chin). Melanie Deloof wist met It’s a Gamble (Toulon) vierde te eindigen, voor Alexis Deroubaix met Arthur du Plessis (Corofino I).

 

In de 1m10 proef ging de overwinning naar Griekenland voor Nikolaos Katsos met Censation du Ry Z (Centus). De Griek ging zo een verder Belgisch podium voor waarbij de tweede plaats ging naar Juliette Losfeld met Sieur Ste Hermelle (Quick de Ste Hermelle). Plaats drie en vier waren voor Estelle Godecharle met Four Seasons (Chatman) en Juicy van de Ranch (Deister). Thibault Bollen volgde op vijf met Cavalor JB Ten Dries (Cicero Z van Paemel).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions