Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2017 08:33 - Jumping

CSI3* Moorsele: Patrick Spits beste Belg!

In Moorsele begonnen ze vrijdag met het 1m35. Emilie Stampfli wist met Alessa Z (Acord II) in een tijd van 62.82 de finish te doorkruisen. Zij was zo bijna 4 seconden sneller dan de Belgische Rachel Steffen met Bricco (Callahan), die binnen kwam op 66.41 seconden in deze Barema A rechtstreeks op tijd. De parcoursbouwer had de lat hoog gelegd want deze 2 dames waren de enige foutloze. Damien Plume werd met Chieftain of the Lowlands Z (Colman) derde met één strafpunt tijd, voor Tim Stockdale met Don Diego de Plata (Ramiro de Belle Vue). Axel Vandoorne kreeg een springfout maar kwam binnen op de razendsnelle tijd van 56.63 seconden en wist zo nog vijfde te eindigen met Divine Louise (Clinton). 

 

De volgende 3*-proef die op het programma stond was het 1m40 met barrage. Hier wist Felix Hassmann met Cayles (Casall ASK) net een fractie sneller te zijn dan Gregory Cottard met A Futee de Wy (Diamant de Semilly). Beste Belg was Patrick Spits die met Bellissimo S Z (Bamako de Muze) derde wist te eindigen. Stephanie Holmen eindigde op 4 met Clarence 36 (Clinton) terwijl Jamie Wingrove met Bart VI (Lord Z) de top vijf vervolledigde. 

 

De eerste rankingproef in Moorsele was er eentje voor de Fransen. Valentin Marcotte finishte met I’m Quite Bright (Quite Capitol) in een tijd van 36.88 sec. Alexis Borrin volgde op 38.81 seconden met Ruby de la Fosse (Cabdula du Tillard). Alexis Deroubaix werd derde met Timon d’Aure (Mylord Carthago). De Nederlander Kevin Beerse werd vierde met de BWP-gefokte Heldia (Quadrillo). Ook in deze proef werd Jamie Wingrove vijfde, ditmaal met Ashdale Luxara (Luidam). 

Karline de Brabander reed met Fantomas een mooie dubbel foutloze omloop en eindigde zo 7de. Ook Perry Gerryl reed dubbel foutloos met zijn Cocaine en eindigde zo 9de.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions