Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2017 22:49 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Thibault Philippaerts wint

Ook in de 1.35m rubrieken van vanmiddag kwam onze Belgische jeugd sterk voor de dag. Zo zagen we in tweede 1.35m rubriek de jonge Thibault Philippaerts en zijn Vanessa des Hayettes (Quartz Adelheid Z – F: Haras des Hayettes) de winst grijpen. Hij zette de klok stil op 26.65 seconden en zorgde zo voor een tweede Belgische overwinning van de dag. De Brit Isaac Hall moest hier tevreden zijn met de 2de plaats. Hij kruiste met zijn Conrad (Vittorio – F: J. Van Lankveld) de finish in 27.42 seconden en liet zo met Alexander Housen nog een Belgisch talent achter zich. Housen was met de 9-jarige Ivanhoe (Flipper d’Elle – F: Hanna Remans) aan de meet gekomen in 29.27 seconden. De 4de plaats was voor de Verenigde Staten met Clementine Goutal en Caballito (Contendro I – F: Susanne Wöbbeking). Zij reed haar Oldenburger ruin naar een chronotijd van 30.30 seconden. De Duitser Marcus Ehning sloot de top 5 af met de Holsteiner merrie Diavista (Diarado – F: Wiepert, Klaus-Peter) na een tijd van 30.70 seconden. Emilia Housen werd nog 7de met Flicka (Carabas – F: Theo Meijer).

 

In de eerste 1.35m rubriek die net ervoor verreden was het ook al net niet voor Alexander Housen. Hij reed een sterke ronde en bracht zijn 13-jarige Esprit van de Wellington (Orlando – F: Emmerik Verheye) aan de meet in 26.69 seconden. De winst moest hij echter laten aan Ali Al Khorafi en de Westfaalse ruin Loki Doki (Lupicor – F: Peter Seeburger), die gisteren ook al een 1.30m rubriek wisten te winnen. Ook de 3de plaats was voor Ali Al Khorafi, ditmaal met de KWPN-gefokte Duramid Lch (Van Schijndel’s Rascin). Hij klokte af in 28.90 seconden en was zo 30 honderdsten van een seconde sneller dan de Oostenrijkse Johanna Sixt met Knightfield Ella (Luidam - F: Knightfield Stud). De top 5 werd vervolledigd door de Ier Edward Jr. Doyle. Hij reed de AES-gefokte Billy Salsa (Billy Mexico – F: Donal Barnwell) naar een chronotijd van 30.42 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions