Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2017 23:14 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Al Khorafi en Oudin op 1!

Voor de ruiters en de amazones van de CSI2* stonden er vandaag 2 1m30-rubrieken op het programma. In het eerste deel was er een derde plaats voor Jens Vandenberk met Sultan du Brisey (Le Tot de Semilly). Hij zette de klok stil op 64.73 sec. De winst moest hij laten aan Ali Al Khorafi met Loki Doki (Lupicor). Zij kruisten de finish in 57.74 seconden. De tweede plaats ging naar de Deen Soren Pedersen, die eerder op de dag bij de 7-jarigen al eens derde werd. Hij reed zijn Quel Cadeau (Quidam de Revel) naar een chronotijd van 62.51. De vierde plaats was voor de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop met Dancing Queen Z (Dulf van de Bisschop), zij klokte af op 66,24 seconde en bleef zo de jonge Ier Harry Allen met Legend (Okkie Trooi) voor.

 

In het tweede deel ging de winst naar Frankrijk met Berenger Oudin en La Passionata vd Bunte Z (Lord Z). De combinatie finishte in 58.05 en was zo bijna een seconde sneller dan de Deense Christine Thirup Christensen die met Queen Lady Z (Quinar) aan de meet kwam in 58.98. Ook hier ging de derde plaats naar België dankzij Pascale Lombard. Zij kruiste met Qostaeres Kernat (Dollar dela Pierre) de finish in 59.08. Ali Al Khorafi won het eerste deel maar moest zich nu met de vierde plaats tevreden stellen met zijn Duramid LCH (Van Schijndel’s Rascin). De top vijf werd vervolledigd door de Nederlandse amazone Maaike Schoormans met Douglas Egypte (Douglas). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions