Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/05/2017 22:48 - Jumping

CSIYH* Opglabbeek: Ehning en Diaz winnen!

Na Moorsele gisteren begon men vanmiddag ook in het Limburgse Opglabbeek aan het nieuwe internationale indoorseizoen. Het waren de 5- en 6-jarigen die er aan mochten beginnen en hierin stond er direct geen maat op de Colombiaan Santiago Diaz Ortega. Hij won de rubriek met Hbr Charlotte (Kannan - f: Elevage del Colle) na een chronotijd van 26.44 seconden, maar werd daarachter ook nog eens 2de met G (Quality Time) en 5de met Hbr Stakkatos (Spartacus TN - f: R. Heijmans). De Nederlandse amazone Ellis Pex werd 3de geworden met haar KWPN-gefokte G Van Den Oudenbosch (Cantos), zij kwam aan de finish in 28.08 seconden. De 4de plaats tenslotte was voor de Deense Zascha Nygaard Andreasen en Christella S (Cristallo II - Schraets).

 

Bij de 7-jarige paarden was het de Duitser Marcus Ehning die onze landgenoot Dominique Joassin van de overwinning wist te houden. Ehning finishte met Quooper Z (Quidam de Revel - f: Josef Lefevere) in 26.97 en was zo bijna een seconde sneller dan Joassin met zijn Ever d'Hoogpoort (Clinton - f: Patrick Dalle). De 3de plaats was voor de Deen Sören Pedersen en Tailormade Sandros S Bella (Sandro Boy - f: Gestüt Lewitz), zij kwamen aan de meet in 28.06 seconden. De top 5 werd vervolledigd door de Italiaan Alberto Zorzi en de Fransman Kevin Staut, die van de gelegenheid gebruik maakten om hun 7-jarige paarden zelf nog eens aan de start te brengen. Zorzi reed Zantana Z (Zandor - f: Trading Tops Horse) naar een tijd van 28.66 seconden, Staut kruiste met Ccstud's Fidelity (Monte Bellini - f: Carlberg & Son Intressenter) de finish in 28.68 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions